HOROSCOP 25 OCTOMBRIE Luna în Leu aduce o zi imprevizibilă Taurilor. Racii, decizii impulsive

DE Florentina Enache | Actualizat: 24.10.2024 - 08:19
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE Luna în Leu aduce o zi imprevizibilă Taurilor. Racii, decizii impulsive - Foto: Freepik (rol ilustrativ)
HOROSCOP 25 OCTOMBRIE Luna în Leu aduce o zi imprevizibilă Taurilor. Racii, decizii impulsive - Foto: Freepik (rol ilustrativ)

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE Luna în Leu aduce o zi imprevizibilă Taurilor. Racii iau decizii impulsive. Partenerii Capricornilor vor libertate.

SHARE

Horoscop 25 octombrie. Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Leu.

Steluțele îți arată cum va fi ziua ta ★★★★★ dinamică; ★★★★ pozitivă; ★★★ obișnuită; ★★ așa și așa; ★ dificilă.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

★★★ Aveți idei puternice despre casă și familie. Acest lucru ar putea include decizii imobiliare. Fiți conștienți de ceea ce se întâmplă, deoarece ceva neașteptat ar putea schimba brusc lucrurile pentru dumneavoastră.

Acest lucru s-ar putea referi la finanțe, câștiguri sau ceva ce dețineți. Fiți pregătiți pentru orice.

Citește și: HOROSCOP 24 OCTOMBRIE Luna în Leu aduce noroc în dragoste Racilor. Săgetătorii, planuri de viitor

Taur (20 aprilie - 20 mai)

★★★ Aceasta este o zi imprevizibilă. Planurile s-ar putea schimba brusc. Prin urmare, acordați atenție la tot ceea ce spuneți și faceți pentru a evita accidentele.

Pe de altă parte, idei inteligente și originale ar putea să vă vină din senin. S-ar putea să cunoști oameni noi. Orice s-ar întâmpla, te descurci.

Citește și: HOROSCOP 23 OCTOMBRIE Luna în Rac, zi pozitivă pentru Berbeci. Săgetătorii, planuri mari la orizont

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

★★★ Fii cu ochii pe banii și bunurile tale pentru că ceva neașteptat le-ar putea afecta. S-ar putea să găsiți bani; s-ar putea să pierdeți bani.

Fiți inteligent și protejați ceea ce dețineți împotriva pierderii, furtului sau deteriorării. Pe de altă parte, ar putea apărea brusc o oportunitate de a face bani.

Citește și: HOROSCOP dragoste săptămâna 21-27 octombrie. Întâlniri de suflet, pasiune, revelații și sinceritate

Rac (21 iunie - 22 iulie)

★★★★ Luna este aliniată cu Marte, ceea ce te-ar putea face iritabil și impulsiv. Gândiți-vă de două ori înainte de a face ceva. 

Partea bună este că vei avea curajul să îți spui părerea, mai ales în situații sociale. Vei spune lucrurilor pe nume.

Leu (23 iulie-22 august)

★★★ Păzește-te de deciziile impulsive pentru că ai putea regreta. Practicați autodisciplina, astfel încât să vă puteți gândi la toate la rece. 

Și protejați-vă de oricine nu are la inimă interesele dumneavoastră. Fiți în alertă.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

★★★★ Entuziasmul și capacitatea ta de a-i convinge pe ceilalți îți vor permite să îi influențezi pe ceilalți la modul tău de gândire astăzi.

Oamenii vă vor susține. Cu toate acestea, ceva neașteptat v-ar putea prinde nepregătit. Fiți conștienți de acest lucru. Este un peisaj care se schimbă rapid!

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

★★★★ Aceasta este o zi interesantă. Ești ambițios și persuasiv, ceea ce înseamnă că ai putea avea influență asupra figurilor de autoritate și a persoanelor aflate la putere.

Cu toate acestea, o latură independentă și rebelă te-ar putea face să pui lucrurile la îndoială. Fii pregătit pentru neprevăzut.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

★★★ Aceasta este o zi imprevizibilă pentru mulți. Planurile de călătorie s-ar putea schimba. Acestea ar putea fi anulate, amânate sau poate, dimpotrivă, trebuie să călătoriți atunci când nu vă așteptați să faceți acest lucru.

Verificați de două ori programele școlare. Deciziile juridice ar putea, de asemenea, să surprindă.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

★★★ Verificați de două ori detaliile bancare și tot ce ține de moșteniri, impozite, datorii, carduri de credit, proprietăți comune și probleme de asigurare, deoarece acestea sunt domeniile care ar putea fi brusc afectate de ceva neașteptat.

Când vine vorba despre averea ta, fii în alertă.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

★★★ Aveți grijă atunci când aveți de-a face cu prieteni apropiați, soți și parteneri astăzi, deoarece s-ar putea întâmpla ceva la care vă așteptați mai puțin.

Cineva ar putea avea o sugestie neașteptată? Ar putea dori mai multă libertate în relație? Ascultați cu atenție, astfel încât să știți ce așteaptă ceilalți de la dumneavoastră.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

★★★★ Astăzi aveți multă energie pentru a lucra și a fi productivi. Cu toate acestea, ați putea fi exigent cu ceilalți, ceea ce ar putea crea un răspuns neașteptat din partea cuiva.

Sau ceva ar putea să vă perturbe rutina de lucru sau sănătatea? Ai grijă de animalul tău de companie. Ar putea păți ceva.

Pești (19 februarie - 20 martie)

★★★ Părinții trebuie să fie vigilenți astăzi, deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente pentru copiii voștri.

Între timp, ocaziile sociale sunt, de asemenea, imprevizibile. Ați putea primi o invitație neașteptată sau, dimpotrivă, planurile sociale ar putea fi amânate sau anulate. Cei care practică un sport sunt predispuși la accidente.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te