HOROSCOP 24 OCTOMBRIE Luna în Leu aduce noroc în dragoste Racilor. Săgetătorii, planuri de viitor

DE Florentina Enache | Actualizat: 23.10.2024 - 08:09
HOROSCOP 24 OCTOMBRIE Luna în Leu aduce noroc în dragoste Racilor. Săgetătorii, planuri de viitor - Foto: Profimedia Images (rol ilustrativ)
HOROSCOP 24 OCTOMBRIE Luna în Leu aduce noroc în dragoste Racilor. Săgetătorii, planuri de viitor - Foto: Profimedia Images (rol ilustrativ)

HOROSCOP 24 OCTOMBRIE Luna în Leu aduce noroc în dragoste Racilor. Săgetătorii își fac planuri de viitor.

SHARE

Horoscop 24 octombrie. Alertă lunară: Aveți grijă la cumpărături și la deciziile importante. Luna trece din Rac în Leu.

Steluțele îți arată cum va fi ziua ta ★★★★★ dinamică; ★★★★ pozitivă; ★★★ obișnuită; ★★ așa și așa; ★ dificilă.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

★★★ În următoarele câteva săptămâni, vă veți simți mai pasionat în legătură cu orice. Foarte probabil, veți avea o preocupare mai mare pentru finanțe, proprietăți comune și orice lucru deținut în comun cu altcineva, în special cu soțul/soția sau partenerul de afaceri.

Citește și: HOROSCOP 23 OCTOMBRIE Luna în Rac, zi pozitivă pentru Berbeci. Săgetătorii, planuri mari la orizont

Taur (20 aprilie - 20 mai)

★★★★ Soarele va fi opus semnului tău în următoarele câteva săptămâni, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de mai multă odihnă, de mai mult somn.

Fiți atenți la conflictele cu legea. Fiți pregătiți să cooperați și să faceți compromisuri lucrând cu alții, în special cu experți și consultanți.

Citește și: HOROSCOP 22 OCTOMBRIE Luna în Rac aduce dezamăgiri Scorpionilor. Taurii și Capricornii, descurajați

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

★★★ Brusc, sunteți dornic să munciți din greu și să fiți productiv! Acesta este motivul pentru care vei fi mândru de ceea ce vei realiza în următoarele câteva săptămâni.

De asemenea, s-ar putea să faci tot posibilul pentru a-ți îmbunătăți sănătatea.

Citește și: HOROSCOP dragoste săptămâna 21-27 octombrie. Întâlniri de suflet, pasiune, revelații și sinceritate

Rac (21 iunie - 22 iulie)

★★★★ Ești norocos! Astăzi Soarele schimbă semnul, ceea ce deschide pentru tine o fereastră de patru săptămâni care va fi jucăușă, amuzantă și plină de oportunități de a te simți bine.

Romantismul este binecuvântat. Bucură-te de socializare, evenimente sportive și activități distractive cu copiii.

Leu (23 iulie-22 august)

★★★ Concentrarea ta pe casă, familie și viața ta privată va crește în următoarele săptămâni.

Bucurați-vă de oportunitățile de a vă relaxa acasă și de a petrece timp liber în mediul familiar. Unii dintre voi vor fi implicați mai mult decât de obicei cu un părinte.

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

★★★★ Pune-ți centura de siguranță pentru că ritmul zilelor tale se va accelera în următoarele câteva săptămâni pentru că ai oameni de văzut, lucruri de făcut și locuri unde să mergi!

Călătoriile scurte, întâlnirile, treaba prin oraș, implicarea sporită cu frații și rudele, precum și cititul, scrisul și studiul te vor ține ocupat!

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

★★★★ În următoarele câteva săptămâni, s-ar putea să fiți mai contemplativ și mai filozofic cu privire la valorile dumneavoastră.

Te vei gândi mai mult la ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Vă veți gândi, de asemenea, mai mult la bani, resurse și posesiuni și la modul în care le puteți folosi cel mai bine în viața voastră.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

★★★★★ Astăzi Soarele intră în semnul tău, unde va rămâne pentru următoarele patru săptămâni.

Acest lucru se întâmplă doar o dată pe an și atunci când se întâmplă, înseamnă că e șansa ta de a-ți reîncărca bateriile pentru restul anului. Vei fi plin de putere și energie pozitivă!

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

★★★ Pe măsură ce ziua ta de naștere se apropie, aceasta înseamnă că anul tău personal se apropie de sfârșit.

Prin urmare, următoarele câteva săptămâni sunt momentul perfect pentru a vă gândi la ceea ce vă doriți pentru noul an care urmează (de la aniversare la aniversare). Idei? Cum vrei ca noul tău an să fie diferit de anul trecut?

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

★★★★ Popularitatea ta va crește în următoarele câteva săptămâni, deoarece vei fi mai implicat cu prietenii, grupurile și organizațiile.

Acesta este un moment bun pentru a examina rolul pe care aceste persoane îl joacă în viața ta. Ține minte: prietenii tăi îți influențează deciziile, care, la rândul lor, îți creează viitorul.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

★★★★ Începând de astăzi, Soarele se va afla în partea de sus a diagramei tale pentru următoarele patru săptămâni, aruncându-te simbolic în lumina reflectoarelor sale.

Acest lucru înseamnă că arăți bine în fața tuturor, în special a șefilor și VIP-urilor, chiar dacă nu faci nimic diferit. Evident, poți folosi acest lucru în avantajul tău!

Pești (19 februarie - 20 martie)

★★★★ Faceți tot ce puteți pentru a vă extinde orizonturile în următoarele săptămâni. Poți studia sau poți face niște cursuri.

Călătorește dacă este posibil. Comunicați cu oameni din medii diferite și din alte culturi, astfel încât să puteți învăța mai multe. Problemele juridice și religioase ar putea fi în centrul atenției.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te