HOROSCOP, 18 martie Zodiile Săgetător și Vărsător încep săptămâna cu dreptul. Berbecii au entuziasm

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.03.2024 - 08:30
HOROSCOP, 18 martie Zodiile Săgetător și Vărsător încep săptămâna cu dreptul. Berbecii au entuziasm - Foto: Profimedia Images

HOROSCOP, 18 martie Zodiile Săgetător și Vărsător încep săptămâna cu dreptul. Berbecii au entuziasm. Ce se va întâmpla în celelelate zodii vedeți mai jos.

SHARE

HOROSCOP, 18 martie Zodiile Săgetător și Vărsător încep săptămâna cu dreptul. 

Berbec

Pasiunea și entuziasmul tău te vor face să îți alegi propriul destin astăzi. Noi oportunități se ivesc în calea ta, este un moment excelent pentru a le apuca. Condițiile financiare se vor îmbunătăți. Sănătatea va fi în favoarea ta astăzi. Viața amoroasă va da roade și s-ar putea să te ducă la un alt nivel la care nu te-ai fi așteptat niciodată să fii.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile | Newsweek Romania

Culoarea ta norocoasă este albastrul. Numărul tău norocos este 21.

Taur

Unele dintre deciziile pe care le-ai luat în trecut își vor reflecta impactul în prezent. Faptele tale bune te vor răsplăti cu rezultate îmbucurătoare. Ai grijă la hârtii astăzi, lectura este obligatorie. Sunt probabile și ieșiri de sume mari de bani. Copiii ar putea avea de a face cu unele probleme de sănătate astăzi, așa că ai grijă corespunzătoare.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros | Newsweek Romania

Culoarea ta norocoasă este muștarul. Numărul tău norocos este 30.

Gemeni

Este un moment bun pentru a-ți transforma visele în realitate. Este momentul potrivit în care poți face niște mișcări puternice în domeniul care te interesează. Aceste decizii vor da cu siguranță niște rezultate bune în viitor. Așteaptă-te la vești bune din partea soțului tău. Condițiile financiare par stabile, dar din punct de vedere al sănătății, nu se văd îmbunătățiri, așa că, odihniți-vă corespunzător.

Culoarea dvs. norocoasă este aurul. Numărul tău norocos este 17.

Rac

Ghinionul a pus stăpânire pe tine astăzi. Tot ceea ce vei întreprinde astăzi se va întoarce exact pe dos. Din această cauză veți fi tulburat psihic. Dar nu vă pierdeți speranța, totul va fi normal. Fiți prudent, deoarece puteți fi ușor pradă oricui, care se poate juca cu bunătatea dumneavoastră sufletească.

Culoarea ta norocoasă este verdele. Numărul tău norocos este 27.

Leu

Distanțează-te de persoanele care încearcă să te domine. Ai curajul de a te apăra pe tine însuți. Se poate prezice o creștere în domeniul academic, așa că, este posibil ca studenții să exceleze în interesul lor în domeniile academice. Problemele de sănătate și cele financiare sunt susceptibile să se întoarcă în favoarea ta astăzi. Procesele juridice ar putea să vă îngrijoreze.

Culoarea ta norocoasă este rozul. Numărul tău norocos este 4.

Fecioară

Vei fi ocupat cu niște treburi oficiale; o călătorie în străinătate este arătată și ea de cărți. Pentru cei care sunt în profesia de dascăl, se pot aștepta la o promovare. O veste bună vine să vă uimească. Condițiile financiare se vor consolida, iar starea de sănătate se va îmbunătăți. Nu vă așteptați la prea multe de la viața amoroasă, este timpul să treceți mai departe.

Culoarea ta norocoasă este coraiul. Numărul tău norocos este 18.

Balanță

Asigură-te că pui piciorul în prag în domeniul profesional. Vei fi binecuvântat să ai partenerul care te va susține. S-ar putea să primiți vești bune de la soțul/soția dvs. Viața amoroasă se va îmbunătăți. Așteptați-vă la o schimbare bruscă în viața voastră. Vei reuși, dar tot ce trebuie să ai este curaj și încredere în tine însuți. Chestiunile legate de sănătate și avere se vor îmbunătăți.

Culoarea ta norocoasă este maro. Numărul tău norocos este 20.

HOROSCOP, 18 martie Zodiile Săgetător și Vărsător încep săptămâna cu dreptul. 

Scorpion

Este un moment bun pentru a lua o pauză cu rutina zilnică. Deciziile pe care le vei lua astăzi vor avea implicații de anvergură. Justiția te va urmări mai ales în plan juridic. Cei care au profesii creative s-ar putea apuca de un nou proiect. Se anticipează un aflux de bani. Probleme acute de sănătate v-ar putea tulbura astăzi.

Culoarea voastră norocoasă este albul. Numărul tău norocos este 14.

Săgetător

Vei asista la un nou început în viața ta. Oportunitățile vor veni singure la tine. Aveți încredere în instinctele voastre și nu-i lăsați pe alții să vă inducă în eroare. Rămâi calm și calmat, deoarece oamenii din jurul tău ar putea încerca să te provoace. Ieșirile de bani pot fi prezise, așa că fiți cu ochii pe buzunarul dvs.

Culoarea ta norocoasă este roșul. Numărul tău norocos este 10.

Capricorn

O întâlnire cu o cunoștință este probabilă. Este o zi bună pentru a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. S-ar putea să te găsești ocupat cu niște treburi oficiale, o veste bună vine spre tine, așa că pregătește-te să fii uimit de veștile bune. Dacă ți-ai planificat o vacanță, renunță la ideea ta pentru o zi sau două.

Culoarea ta norocoasă este galbenul. Numărul tău norocos este 11.

Vărsător

Determinarea și nivelul tău de cunoștințe te vor ajuta să obții succes în domeniul carierei. Vei fi cuprins de extaz și de un sentiment de fericire. Aveți grijă în timp ce semnați orice acord. Viața amoroasă va căpăta forță. Sănătatea va rămâne statică, dar dacă vă îngrijiți bine s-ar putea să vă însănătoșiți în curând.

Culoarea ta norocoasă este roșul. Numărul tău norocos este 25.

Pești

Începutul zilei va fi bun. Este posibil ca astăzi să planificați câteva evenimente provocatoare în programul dumneavoastră. Este posibil să planificați o ieșire cu cei dragi. Din punct de vedere financiar, există probabilități de creștere pentru dumneavoastră. În ceea ce privește sănătatea, dacă evitați un tratament, astăzi este momentul potrivit pentru a-l parcurge, sănătatea este bogăție.

Culoarea ta norocoasă este maro. Numărul tău norocos este 9.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te