HOROSCOP 15 aprilie Berbecii și leii vor primi bani. Capricornii, noroc în dragoste

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.04.2024 - 21:14
HOROSCOP 15 aprilie Berbecii și leii vor primi bani. Capricornii, noroc în dragoste - Foto: Pexels

HOROSCOP 15 aprilie Berbecii și leii vor primi bani. Capricornii, noroc în dragoste, sunt zociile ce au vești bune la început de săptămână.

SHARE

HOROSCOP 15 aprilie Berbecii și leii vor primi bani. Capricornii, noroc în dragoste, sunt zociile ce au vești bune la început de săptămână.

BERBEC (21 martie - 19 aprilie)

Este o zi bună pentru a face îmbunătățiri acasă, sau pentru a împinge mobila într-un nou aranjament, sau pentru a face ceva care vă face plăcere. Mulți vor avea o discuție importantă cu un membru al familiei. În această seară: Discuții în familie. Săptămâna aceasta: Vești bune despre bani spre sfârșitul săptămânii!

TAURUS (20 aprilie - 20 mai)

Este o zi excelentă pentru a învăța sau a studia împreună cu alții. S-ar putea să te implici alături de un prieten sau de un grup, iar această implicare duce la idei noi. De fapt, s-ar putea să faci unele schimbări în ceea ce privește obiectivele tale viitoare. În această seară: Energie mentală. Săptămâna aceasta: Ia-o ușor. Păstrați un profil scăzut.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

S-ar putea să vă gândiți la discuții financiare importante, mai ales cu șefii sau părinții, despre cum să faceți o achiziție importantă. Sau poate o discuție care să ducă la un nou loc de muncă sau la un mod mai bun de a-ți face treaba. În această seară: Protejați-vă bunurile. Săptămâna aceasta: Este o săptămână populară cu prietenii din trecut.

CANCER (21 iunie - 22 iulie)

Te vei bucura de studiu, de călătorii sau de o șansă de a învăța ceva nou, pentru că ești dornic să îți extinzi experiența lumii. Vorbiți cu persoane din alte medii. Sunt probabile chestiuni juridice și medicale. În această seară: Energetică! Săptămâna aceasta: Oamenii vă respectă și vă admiră. Fă ca acest lucru să lucreze pentru tine.

LEU (23 iulie - 22 august)

Sunteți într-o poziție excelentă astăzi pentru a lua decizii importante cu privire la moșteniri și proprietăți comune. S-ar putea să trebuiască să vă apărați cele mai bune interese. Între timp, o poveste de dragoste cu cineva diferit te-ar putea intriga. Hmmm. În seara asta: Secrete. Săptămâna aceasta: Călătorii, dacă este posibil. Oportunități bruște la sfârșitul săptămânii.

FECIOARĂ (23 aug. - 22 sept.)

Așteptați-vă la o dezbatere animată cu cineva apropiat, deoarece oamenii sunt plini de opinii astăzi, inclusiv dumneavoastră. Din fericire, ești cineva care are fapte. În această seară: Concurență. Săptămâna aceasta: Cadouri și favoruri. O șansă bruscă de a călători la sfârșitul săptămânii.

BALANȚA (23 sept. - 22 oct.)

Veți realiza multe astăzi. Aveți chef de muncă. (Îți place un mediu ordonat, deoarece ești afectat de mediul înconjurător imediat). Aveți energia necesară pentru a munci din greu și a vă organiza mai bine. În seara asta: Arătați respect. Săptămâna aceasta: Oportunități neașteptate de împrumuturi și ajutor din partea altora.

SCORPION (23 oct. - 21 nov.)

Este o zi excelentă pentru a exersa sau perfecționa o tehnică în sport sau în artele spectacolului, pentru că ai energia și răbdarea, precum și rezistența necesară pentru a face acest lucru. Bucurați-vă de socializare și de activități distractive cu copiii. În această seară: Învățați. Săptămâna aceasta: Parteneriatele vă vor surprinde la sfârșitul săptămânii.

SĂGETĂTOR (22 nov. - 21 dec.)

Unul dintre motivele pentru care s-ar putea să poți face unele îmbunătățiri la domiciliu astăzi este că poți vedea cum să obții sprijinul financiar sau practic din alte surse pentru a face acest lucru. Lucrați din greu pentru a face schimbări în bine, dar mențineți armonia. În această seară: Verifică-ți finanțele. Săptămâna aceasta: Lucrați din greu, petreceți din greu. Oportunități la sfârșitul săptămânii.

CAPRICORN (22 dec. - 19 ian.)

Aveți multă energie mentală astăzi, motiv pentru care sunteți dornic să învățați, să predați, să vindeți, să comercializați și să faceți lucruri. Te vei bucura de călătorii scurte și de șansa de a vorbi cu ceilalți și de a-ți împărtăși opiniile. În această seară: Ascultă. Săptămâna aceasta: Acceptați invitațiile de a socializa. Romantismul v-ar putea surprinde la sfârșitul săptămânii.

VĂRSĂTOR (20 ian. - 18 feb. 18)

Veți munci din greu pentru a vă spori veniturile astăzi, pentru că sunteți concentrat și determinat. Unii dintre voi se vor folosi de aceeași concentrare pentru a face cumpărături sau pentru a face achiziții importante. Dacă veți cumpăra ceva, acesta va fi practic și de lungă durată. În această seară: Organizați-vă. Săptămâna aceasta: O veste surprinzătoare ar putea să vă extindă familia!

PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

Faceți cât mai multe lucruri astăzi, pentru că aveți energie, concentrare și determinare. Așa că de ce să nu o folosiți? Este o zi bună pentru a organiza aventuri sportive și distractive. De asemenea, veți avea succes și în predarea copiilor. În această seară: Socializați! Săptămâna aceasta: Călătorii scurte și vești surprinzătoare la sfârșitul săptămânii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te