Gică Popescu are o limuzină plug-in de 100.000 €. De ce i-a luat fiicei sale o „sărăcie” de 10.000 €

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 14.03.2024 - 11:02
Gică Popescu are o limuzină plug-in de 100.000 €. De ce i-a luat fiicei sale o „sărăcie” de 10.000 € - Foto: Instagram/@mariaappsc

Fostul mare fotbalist Gică Popescu are o limuzină plug-in de 100.000 €. Dar, fiicei sale i-a luat o mașinuță de circa 10.000 €, după ce și-a luat carnetul, mașinuță ce ar putea fi catalogată de unii drept „sărăcie” la banii tatăului său. „Baciul”, însă, are un raționament corect.

SHARE

Gică Popescu este pasionat de mașini și nu ezită să-și facă plăcerile. El conduce în ultima vreme un BMW 745Le xDrive, o limuzină puternică, de 400 de cai, dar și eco, plug-in hybrid, cu ampatament lung și tracțiune integrală. Când și-a luat-o, în 2022, costa circa 100.000 €. 

Maria Popescu, fiica „Baciului”, abia și-a luat permisul de conducere și acesta i-a luat o mașinuță de aproximativ 10.000 €. Iar Gică a explicat și de ce nu i-a luat un „avion”.

Citește și: FOTO Gică Popescu, pe șina de tramvai cu limuzina BMW plug-in de 100.000 €. A mers și pe „interzis”

Gică Popescu are o limuzină plug-in de 100.000 €. De ce i-a luat fiicei sale o „sărăcie” de 10.000 €

„Baciul” i-a cumpărat fiicei sale după ce și-a luat carnetul un Fiat 500, o mașinuță de oraș șic, de lifestyle, dar fără mari pretenții. 

„Maria să fie fericită că are o mașină nouă. Este prima mașină pe care o conduce după ce a luat permisul.

Eu, când am început, am început cu 1300 (n.r. Dacia 1300). După care m-am dus la 1310, 1400... După care m-am dus afară, la Eindhoven, am făcut bani și mi-am cumpărat prima mea mașină.

Mașina pe care o conduce Maria este pe banii mei. Ea acum lucrează la două businessuri, unul împreună cu mine, și i-am promis că dintr-unul dintre businessuri, dacă iese bine, o să-și schimbe mașina.

Dar trebuie să fie mulțumită că primește o mașină gratis, atât am considerat eu că... prima mașină nu poate să conducă o astfel de mașină.

Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină (n.r. scumpă) atât timp cât n-a făcut nimic. Ca să ai o mașină bună trebuie să faci ceva să meriți, să muncești”, a declarat Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

Citește și: VIDEO În București sunt doar 5 parcări subterane. Cea mai mare deschisă de Ceaușescu cu un Cadillac

„Pe Maria am învățat-o, din momentul în care a fost studentă la Barcelona, avea 1000 euro lunar.

Eu îi plăteam școala, plăteam internatul unde învăța, după care și-a luat, împreună cu fata lui Adrian Ilie, în centrul Barcelonei, un apartament - au avut noroc incredibil - 2.000 euro un apartament în centrul Barcelonei. era pomană.

Deci îi plăteam chiria, îi plăteam școala, și îi dădeam 1.000 de euro pe lună, bani de cheltuială. Și câteodată îi plăteam biletele de avion, când venea acasă.

În rest, a trăit cu 1000 euro pe lună la Barcelona și Maria își drămuiește atât de bine bănuții acum, pentru că a învățat în cei patru ani mia aia de euro pe lună să o drămuiască”, a mai povestit Gică Popescu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te