Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România, se destramă. 3 membri, OUT în 2 zile

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 07.03.2024 - 16:21
Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România, se destramă. 3 membri, OUT în 2 zile - Foto: Facebook/Gasca Zurli

Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România, se destramă. Trei membri au anunțat că se retrag în doar două zile. Anul acesta, „Zurliii” urmau să aniverseze 14 ani pe scenă.

SHARE

Gașca Zurli a fost înființată de Mirela Retegan în 2010 și, în scurt timp, a devenit un adevărat fenomen în rândul copiilor. Acum, însă, trupa se confruntă cu o problemă extrem de grea. Trei dintre membrii săi de bază și-au anunțat plecarea în doar 2 zile. 

Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România, se destramă. 3 membri, OUT în 2 zile

Luni, 4 martie, Vero Caliman (Fetița Zurli) și Ionuț Varodi (Bucătărașul Lulu) au anunțat că părăsesc Gașca Zurli. Iar marți, 5 martie, a spus și Răzvan Marina, cunoscut drept „Truli” sau „Tura Vura”, că pleacă. 

Citește și: Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli. Care e motivul? Ce mare dramă a trăit?

Răzvan Marina a mărturisit, pe pagina sa de Facebook, că a simțit nevoia de o schimbare în viața lui, așa că, a decis după 13 ani în care a făcut parte din Gasca Zurli, să se retragă din proiect. 

„După 13 ani de călătorii, spectacole, sute de mii de kilometri, zeci de orașe și clipe memorabile alături de colegii mei din Gașca Zurli, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Truli și Tura Vura și să le mulțumesc celor care au făcut parte din drumul meu profesional de până acum.

În cei 13 ani am învățat și evoluat mult, dar au existat și multe momente de care nu îmi voi aminti cu plăcere”, a scris Răzvan Marina, pe Facebook.

„A fost o onoare să fiu parte din viața voastră. Nu voi uita niciodată aceste momente și sunt mândru de tot ce am realizat împreună cu colegii mei pentru copiii din România. În continuare, îmi voi concentra toată atenția și energia către proiecte care mă vor solicita ca actor”, a punctat Răzvan Marina.

Fondatoarea Găștii Zurli: „Nu e un moment ușor”

 La 14 ani de la lansare, Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli sau „Tani Prezentatoarea”, așa cum este numit personajul ei, a mărturisit că despărțirea este grea.

„Ei și-au ales momentul așa cum au considerat ei. Noi am avut aceste discuții, știam că o să se întâmple în felul ăsta, firma este pregătită să meargă mai departe. Nu ne-am certat, dar toate despărțirile sunt grele, e foarte greu și pentru ei, e foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață.

Citește și: VIDEO Drăgușanca, petrecere de fițe la 42 de ani, la Monato, domeniul de 4 milioane € al lui Bădălău

Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut. Nu e un moment ușor, dar cu siguranță că o să ne întâlnim în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari. A fost foarte greu weekend de weekend să pleci joia de acasă și să te întorci lunea.

E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești. Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre. Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum”, a declarat Mirela Retegan, la Europa FM.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te