FOTO&VIDEO Cătălin Botezatu nu mai are gânduri de suicid: Mi-am băut cafeaua cu elefanţii şi cu leii

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.04.2021 - 12:52

Botezatu mărturisea, recent, că are grave probleme de sănătate, că eset singur și a avujt gânduir sinucigașe. Lucrurile par că s-au schimbat

SHARE

Citește și: Curtea de Apel București a decis redeschiderea dosarului „10 august”. Vizați, șefii Jandarmeriei

„Am mai fost în Kenya şi am văzut Zanzibar, Tanzania, dar de data aceasta am ajuns în Mombasa. A fost un periplu prin Kenya şi ne-am bucurat de ţinuturi de vis. Parcul Mombasa este cel mai mare parc naţional din lume. Am avut un ghid privat care ne-a plimbat peste tot şi de la care am aflat lucruri interesante. Am stat cinci zile în safari, am admirat de la un metru distanţă girafe, antilope, lei, gheparzi, zebre. Când stăteam în lounge, veneau acolo, aproape de noi să se adape la prânz sau seara.

Am fost martor la un spectacol uluitor. Pot să spun că mi-am băut cafeaua printre lei şi elefanţi. O alta experienţă unică este să mergi la triburile de maasai, am văzut cum trăiesc ei, tradiţiile lor, am luat parte şi la o rugăciune de a lor. O altă oprire a fost la baza muntelui Kilimanjaro, de unde am văzut un apus de soare superb. Pe un vulcan inactiv, în vârful lui au amenajat o masă unde am cinat. Am avut parte de un moment unic.

Când soarele a apus, vârful Kilimanjaro se putea vedea în toată splendoarea sa. Atunci s-au desfăcut șampaniile și am ciocnit cu oamenii de la Karpaten Turism, cu care am venit în vacanță", ne-a spus Cătălin Botezatu, fericit că se află într-o perioadă bună din punct de vedere al sănătăţii. Un sejur în Kenya costă de la 1.000 de euro de persoană, zbor inclus, cazare 7 nopți la hotel de 3 stele cu all inclusive. Excursiile sunt opționale și se plătesc separat”, a spus Botezatu ciotat de click.ro.

A vrut să se sinucidă în pușcărie

„M-a durut când am fost închis, nu puteam să mă apăr. Am vrut să-mi demonstrez nevinovăţia. În noaptea de Crăciun am stat în arest preventiv. Se auzeau urlete, ţipete. A fost foarte greu, am pierdut tot. Acela a fost momentul în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că nu mai văd calea de scăpare, a fost groaznic. Ştiam că am pierdut mult, mă gândeam dacă am şansa să ies să mă apăr. Dar eu am luptat şi am demonstrat că pot să fac mai mult decât făcusem la momentul respectiv”,a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Citește și: FOTO Trist, cu gânduri de suicid, căutat pentru țepe de milioane, Botezatu - viață de nabab în Egipt

„Oamenii cred că sunt un om bogat, fericit, că nu duc lipsă de nimic, dar nu este deloc aşa. E foarte greu să accepţi că ai tot ceea ce îşi poate dori un om, dar eşti singur. Mă simt singur. Chiar şi când petrec timp cu prietenii mei mă simt singur, pentru că ei au familiile lor. Ne adunăm la o masă, dar la final fiecare merge pe drumul lui alături de copii, de familie”, a mai povestit Cătălin Botezatu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.