FOTO Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, vacanță la 1.000 € pe noapte în Antalya. Ce include

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 20.07.2023 - 09:08
Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, vacanță la 1.000 € pe noapte în Antalya. Ce include - Foto: Facebook/Vica Blochina
Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, vacanță la 1.000 € pe noapte în Antalya. Ce include - Foto: Facebook/Vica Blochina
Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, vacanță la 1.000 € pe noapte în Antalya. Ce include - Foto: Facebook/Vica Blochina

Vica Blochina, fosta dansatoare la clubul Melody din București și amantă a lui Victor Pițurcă, cu care are și un copil, se relaxează în cea mai ieftină cameră a unui resort din Antalya, care costă peste 1.000 €/noapte, după operația de micșorare a stomacului.

SHARE

După ce a participat la show-ul Survivor România și a câștigat bani frumoși, încasând 3.000 de euro pentru fiecare din cele patru săptămâni de filmări la care a luat parte, Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, și-a făcut o operație de micșorare a stomacului iar vara aceasta a ales să se relaxeze la un resort de fițe din Antalya, unde cea mai ieftină cameră costă peste 1.000 de euro pe noapte. 

”După foarte mulți ani am ales să merg în Turcia la un resort, eu nu sunt adepta resorturilor, că aici de obicei e mai mult pentru copii, dar acum sunt într-o locație pe care foarte multă lume a lăudat-o, aici găsești absolut tot ce ai nevoie.

Citește și: Drama trăită de Vica Blochina după ce Victor Pițurcă a părăsit-o în timp ce era însărcinată



Pentru că eu mi-am făcut o operație la stomac, eu nu pot merge la distracție, nu pot nici să mănânc, nici să beau, și am zis să fac ceva pe liniște, am ales un resort foarte mișto în Turcia, am all-inclusive, pot să ciugulesc când vreau eu, prefer să mănânc foarte puțin, dar mai des.

Sunt condiții foarte, foarte bune aici, am ales Turcia cea mai convenabilă variantă pentru acest an.

Sigur dacă mergeam în altă parte mai pe distracție îmi era greu și sigur greșeam din punct de vedere alimentar. Stau o săptămână în vacanță”, a declarat Vica Blochina, relatează spynews.ro.

7 zile costă 7200 de euro. „Unii îți șterg ochelarii, alții îți aduc fructe, deci ești ca în paradis”

”Cea mai ieftină cameră pentru 7 zile costă 7200 de euro, pe aceasta am ales-o eu. Mi s-au confirmat toate review-urile hotelului pe care le-am citit înainte să vin.

Ce m-a convins pe mine să vin în acest loc e că în fiecare an sunt invitați pentru oaspeții hotelului cântăreți foarte renumiți, vin de exemplu J.Lo, Christina Aquilera, Black Coffee, Jason Darulo o să vină acum în vara aceasta.

Citește și: Ce era obligată Vica Blochina să facă când era dansatoare. Dezvăluiri despre Viorel Păunescu

Mi s-a părut wow, că dacă ești cazat în acest hotel ai totul inclus, chiar și aceste concerte cu mari cântăreți”, a spus Vica Blochina.

”Este extrem de cald, vreau să spun că e foarte cald, 40 și ceva de grade. Sunt niște servicii wow, unii îți șterg ochelarii, alții îți aduc fructe, deci ești ca în paradis, e tot ce îți dorești. Stăm pe ponton pe mare, aici facem plajă, e suportabilă vremea.

Pentru mine e mult prea multă liniște, mie îmi place să am distracție, nu doar să stau să citesc și să dorm, eu încă mă simt ca la 20 și ceva de ani, pentru mine e mult prea multă liniște.

Sunt foarte mulți ruși pe aici, doar un cuplu de români am văzut, mai toți oamenii sunt ruși, oameni foarte cunoscuți și vedete foarte mari.

Cine vrea liniște și relaxare să vină aici, dar cine vrea nebunie și distracție nu e pentru ei aici”, a mai povestit Vica.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te