FOTO Răducioiu, prima cucerire făcută cu mașina de 50.000$. De ce l-a forțat Ioan Becali să o vândă

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.10.2022 - 19:44
Răducioiu - FOTO: wowbiz

Răducioiu a fost unul dintre cei mia mari atacanți din România. El a fost, însă, și un cuceritor în afara terenului.

SHARE

Florin Răducioiu a avut o relatie de aproape un an cu Janine Stefan.

În 1990, când avea 20 de ani, fotbalistul Florin Răducioiu s-a transferat de la Dinamo la Bari. „Aici am primit cadou de ziua mea, de la președintele clubului Bari, Vicenzo Mataresse, o Lancia Ypsilon 10, un automobil micuț cu două uși”, a dezvăluit Răducioiu pentru revista Auto Test Magazin.

Ckitește și: De ce s-a sinucis campionul mondial la sabie Florin Zalomir. Se căsătorise cu o femeie pilot

Permisul îl luasem de puţin timp, nu ştiam să conduc prea bine şi mi-am făcut „ucenicia” pe străzile aglomerate şi haotice din Bari. După ce am învăţat să conduc mai bine, mi-am cumpărat un Volkswagen Corrado, o maşină puternică, sportivă, răutăcioasă. Avea o culoare frumoasă, un albastru închis superb...
 
 
P
.
Cred că vreo 50.000 de dolari. Fiscul italian o consideră produs de lux şi avea nişte taxe suplimentare, destul de mari. Ce vrei, aveam 20 de ani, eram un puşti! Cu această măşină, am nişte amintiri grozave….
 
Am adus măşina în România şi într-o zi când mă plimbam prin Bucureşti am văzut, pe Bulevardul Dacia, o fată care aştepta un taxi. M-am gândit: Wow, ce frumoasă este”! Am intrat în vorbă cu ea şi m-am oferit să o conduc. Aşa am cunoscut-o pe Janina Ştefan. Cred că ai auzit de ea, a fost şi model. A urmat o relaţie foarte frumoasă, vreme de un an. Aşa că această ecuaţie, maşini frumoase… femei frumoase, a funcţionat”, își amintește Florin.
 
Răducioiu s-a tdespărțit de Janine după ce impresarul Giovani Becali l-a avertizat că își ruinează cariera.
 

S-a căsătorit și a divorțat

 
După această relație pasageră, Răducioiu s-a căsătorit și așa a rămas timp de un sfert de secol. El are doi copii cu Astrid (foto) care locuiesc alături de mama lor în Italia.

    
„După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să salvăm mariajul nostru, căsătoria. Din motive de muncă (n.red. – el fiind în România)…Lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația.

Am încercat să redresăm totul, dar…Reproșuri sunt, e clar că și eu am reproșuri față de ea. Probabil că și faptul că ne-am îndepărtat a fost un motiv în plus”, a spus Florin Răducioiu la un post TV.

Cine a fost Răducioiu

lorin Valeriu Răducioiu s-a născut la București, la 17 martie 1970, și în 1986 a debutat la Dinamo, descoperit de Mircea Lucescu la doar 16 ani. A jucat aici până în 1990 și a marcat 30 de goluri în 84 de meciuri. A câștigat alături de roș-albi campionatul în sezonul 1989-1990 și Cupa României în sezoanele 1985-1986 și 1989-1990. În finala Cupei României din 2 mai 1990, el a înscris de trei ori în poarta marei rivale, în prezent FCSB, scorul fiind 6-4.

În total, a îmbrăcat tricoul primei reprezentative de 40 de ori, reușind să înscrie de 21 de ori. În străinătate a evoluat la A.C. Milan, Brescia Calcio, West Ham United, RCD Espanyol, VfB Stuttgart, A.S. Monaco, încheindu-și cariera în 2003

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te