FOTO Presupusa amantă a primit de la Reghecampf un inel identic cu al Anamariei Prodan

DE Alex Darvari | Actualizat: 20.07.2021 - 11:36
FOTO Presupusa amantă a primit de la Reghecampf un inel identic cu al Anamariei Prodan / playtech

După câteva luni în care s-a tot vorbit despre o ruptură între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara a decis să dea cărțile pe față.

SHARE

Pozele cu soțul său și altă femeie în Delta Dunării par că au adus-o pe fiica regretatei Ionela Prodan la capătul puterilor.

Citește și: Legăturile periculoase ale Anei Maria Prodan cu Cordunenii și Cămătarii. Reghe are de ce să se teamă

Ea a acordat un interviu pentru playsport

Fotografiile aparțin aceleiași surse.

Recent, presupusa amantă a soțului tău a postat o poză cu o nouă bijuterie, o verighetă Cartier. Tu ai aceeași verighetă, exact același model. Nu ți sfidător, umilitor acest lucru? Nu este o coincidență prea mare?

Nu știu ce vreți să vă răspund la această întrebare. Eu nu cred în coincidențe și nu știu cine este această fată. De ce nu o întrebați pe ea? Eu vreau să întreb atât. Cine sunt eu în această în această societate? Sunt unul dintre cei mai mari luptători, o femeie cu o dârzenie și o mândrie ieșită din comun. Un om cu o dragoste pentru soț cum puțini bărbați trăiesc. Eu cred că atunci când presa aduce în lumina reflectoarelor o astfel de femeie, eu, Anamaria Prodan, trebuie să ignor. Cine este Florentina Raiciu? Sau Corina Gură de aur ca să vorbesc eu despre ele?

Sunt femeile despre care s-a spus că au avut o relație cu soțul tău. Iar la câte cunoștințe ai tu, mă îndoiesc că nu cunoști realitatea..

Da, tu ai dreptate. Eu știu tot și nu îmi rămâne decât să trag singură  niște concluzii. Că toate aceste femei care apar pe lângă numele lui Reghe nu vor decât faimă. Că na, nu vorbești că te plimbi la brațul oricărui bărbat, nu e nea Gigel Geamantan, este Laurențiu Reghecampf.

Ana, eviți să îmi răspunzi la întrebare. Femeia cu care soțul tău a fost în Deltă are verighetă exact la fel ca a ta. În plus, încearcă să te imite din toate punctele de vedere.

Păi ce mai pot spune? (n.r: râde) Probabil că această femeie își dorește încă de când era mică să se apropie la măcar un milimetru din tot ceea ce înseamnă Anamaria Prodan. Poate că este fanul meu. Și atunci vin și te întreb. Crezi că ar trebui să mă deranjez și să întorc privirea către așa ceva?

Citește și: Fiul Vioricăi de la Clejani spune că a consumat droguri la Alex Velea. Pedeapsa: 7 ani de pușcărie

Dar crezi că e corect ca tu să suporți așa ceva?

Nu, categoric nu. Dar ce pot face? La un moment dat, văzând că tot apar și apar diverse femei, l-am întrebat pe Laurențiu dacă are ceva cu vreuna.  De fiecare dată se uită în ochii mei și spune că nu le cunoaște. Sau, râzând, mi-a spus că “nici măcar nu îmi mai aduc aminte, cine sunt astea pentru noi?”.

Iar tu găsești puterea de a-l crede pe soțul tău, deși ai văzut pozele neblurate cu el din Deltă?

Prefer să ignor pentru că mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut copiii în spiritul tradiționalist al familiei ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. Am întrebat și eu prietenii cine sunt domnișoarele cu pricinași mi-au spus, râzând, că le cunoaște toată lumea. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva?

Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred.. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.Povestea noastră de iubire este ceva mult mai presus de Raiciu, de “Gură de aur” și care mai sunt.

Și dacă va veni ziua în care pur și simplu nu vei mai putea ignora realitatea?

Doamne ferește, atunci am să închid ochii și cu ei închiși am să spun că nu există așa ceva. Că el nu este soțul meu. Că cel care m-a trădat nu este Laurențiu al meu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te