FOTO O vedetă acuză medicii că i-au greșit operațiile estetice: Nu mai eram capabilă să mă ridic

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.06.2021 - 14:48
O vedetă acuză medicii că i-au greșit operațiile estetice / FB

În cadrul unui interviu, Loredana Chivu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentele dificile pe care le-a trăit aproape un an de zile.

SHARE

Povestea a început în urmă cu 4 ani, atunci când a hotărât să îşi facă o intervenţie chirurgicală la posterior. Din dorinţa de a arăta cât mai bine, a luat cea mai proastă decizie din viața ei.

Loredana susține faptul că substanța care i-a fost administrată nu era legală, iar intervenția nu a avut loc într-o sală special amenajată, ci chiar în biroul medicului.

Citește și: Viorica de la Clejani: Primesc mesaje de condoleanțe pentru Fulgy. A fost opărit cu ceai fierbinte

„Povestea a început acum 4 ani când am luat hotărârea împreună cu patronul clinicii respective să-mi pun acea substanță. Mi s-a spus că acea substanță e non invazivă, nu este o operație în sine. Prima operație a avut loc chiar într-un birou al cabinetului pe care-l aveau atunci.

Intervenția a durat aproximativ 3 ore. S-a ocupat un medic și un infirmier. Totul se filma. Au adus un pat să stau întinsă. Nu cred că mai făcuseră asta înainte, pentru că la un moment dat s-au blocat. Ca să pară cât mai mare posteriorul, au încercat să-mi bage cât mai multă substanță. Din ce înțelegeam eu, că eram semi-adormită, pe doctoriță o durea mână și a intervenit infirmierul. Patronul clinicii a fost acolo, la toate intervențiile a fost de față. Am aflat că nici nu e omologată la noi în țară substanța”, a declarat Loredana Chivu potrivit ciao.ro

O vedetă acuză medicii că i-au greșit operațiile estetice

 Loredana Chivu povesteşte cum a ajuns într-o stare critică din cauza medicilor care nu au acţionat corespunzător şi cu toate acestea patronul clinicii nu a dorit să o ajute.

Citește și: Fiul Vioricăi din Clejani, ridicat de poliție și internat la psihiatrie. Și-a amenințat familia

„În octombrie a început cea mai grea parte din viața mea din punct de vedere a sănătății. Pentru că ei au dat greș cu toate operațiile m-am trezit într-o dimineață că nu eram capabilă să mă ridic.(…) La clinică am ajuns leșinată mai mult. Ajungând acolo cu tensiunea 6 nu mai eram conștientă. Medicul care se ocupa de operații a plecat. Cel mai tare m-a durut că acest om care pretinde că e un om de cuvânt   și că are o mare afacere nu a vrut să-mi cheme o Salvare ca să nu asocieze clinica cu mine, pentru că eram pe moarte. Făcusem septicemie. Nu mi s-a găsit niciun loc la terapie intensivă în niciun spital. L-a sunat pe fratele meu să-mi aducă niște pijamale și să mă ducă la orice spital să mă lase la terapie intensivă că nu mai depinde de ei. Nu s-a găsit loc în spital și nu au avut ce să facă. Au lăsat-o pe doamna medic anestezistă care se ocupa atunci de mine. Am rămas o noapte la clinică, mi-au băgat o sondă, au făcut lucruri pe care nu trebuiau să le facă. Am stat tot cu tensiunea 6”, a mai dezvăluit Loredana Chivu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te