FOTO Fostul consul al României la Torino pus de Dragnea și-a amanetat BMW-ul de 180.000 €

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 15.12.2023 - 12:34
Fostul consul al României la Torino pus de Dragnea și-a amanetat BMW-ul de 180.000 € - Foto: cancan.ro
Fostul consul al României la Torino pus de Dragnea și-a amanetat BMW-ul de 180.000 € - Foto: cancan.ro
Fostul consul al României la Torino pus de Dragnea și-a amanetat BMW-ul de 180.000 € - Foto: fanatik.ro

Fostul consul al României la Torino, pus de Dragnea, și-a amanetat BMW-ul de 180.000 €. Este vorba despre Valentin Popescu, fostul soț al Ioanei Gheorghiaș, fostul consul-șef tot de la Torino și fiica afaceristului Mugurel Gheorghiaș, zis „Melcu”, prietenul lui Liviu Dragnea.

SHARE

„Telenovela” de la consulatul României la Torino continuă și după ce Ioana Gheorghiaș și Valentin Popescu au divorțat din cauza idilei extraconjugale a acestuia cu o blondină pe nume Alexandra Cobzaru. Ioana Gheorghiaș, numită consul-șef la Torino în 2018, a fost mutată consul la Bari în acest an și Valentin Popescu, dat afară din MAE. 

Fostul consul al României la Torino, pus de Dragnea, și-a amanetat BMW-ul de 180.000 €

Au apus vremurile când Valentin Popescu întorcea banii cu lopata și își răsfăța amanta în localurile de lux din Capitală și nu numai.

Ginerele “săgeții” lui Liviu Dragnea, afaceristului Mugurel Gheorghiaș, zis „Melcu”, ar fi ajuns în sapă de lemn și și-ar fi lăsat bolidul, un superb BMW X6 M Competition în valoare de circa 180.000 €, cu care s-ar fi pricopsit după “pensionarea” din funcția de consul la Torino, la amanet. Dezvăluirea a fost făcută de Cancan.ro la începutul lunii septembrie 2023 și nu se știe dacă, între timp, Valentin Popescu și-a răscumpărat mașina. 

Citește și: FOTO Cătălin Botezatu, la 57 de ani: Petrecere pe manele și Ferrari de 300.000 €. E dator milioane

„Telenovela” de la consulatul României la Torino

Ioana Gheorghiaș, fiica unuia dintre acționarii firmei Tel Drum, afaceristul Mugurel Gheorghiaș, zis „Melcu”, care e și unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului lider PSD Liviu Dragnea (au fost colegi de școală), fiind, de exemplu, proprietar ”în acte” a celebrei Casa Grande din Brazilia, locația unde fostul președinte al Camerei Deputaților își petrecea sărbătorile alături de Irina Tănase, a fost numită consul-șef al României la Torino în iunie 2018. Și, cum se iubea deja cu Valentin Popescu, acesta a fost numit consul. 

Ioana Gheorghiaș și Valentin Popescu formau o pereche încă dinainte să fie învestiți în posturile de la Torino, susțin sursele Cancan.ro: “Erau împreună de ceva vreme și s-au căsătorit relativ recent, după ce au plecat în post.

Citește și: FOTO Cătălin Măruță și-a luat mașină electrică de peste 100.000 €. Bolidul are 400 de cai

Dar nu e ceva care să nu se accepte în Ministerul de Externe. Având în vedere că se pleacă ani de zile în locuri străine, se acceptă să fie soț și soție la același consulat. Mai sunt cazuri și e, cumva, des întâlnit. Ea a dat examen pentru postul ei, nu am auzit lucruri rele despre ea, e o tipă OK”.

Dacă Ioana Gheorghiaș a fost, permanent, respectată și apreciată pentru efortul depus la locul de muncă, Valentin Popescu, ex-consulul comparat, în urmă cu ceva timp, cu Cătălin Botezatu, datorită cămășii deschise până aproape de buric, nu ar fi fost deloc o prezență agreabilă la Torino, iar escapada cu Alexandra Cobzariu i-a fost fatală. Cel puțin, pe plan financiar. 

În septembrie 2022, Valentin Popescu a fost făcut “pachet” și “livrat” la București, după publicarea unor poze în care apărea de mână, cu amanta Alexandra Cobzariu.

Apoi, Ioana Gheorghiaș și Valentin Popescu au divorțat, dar procesul de partaj continuă încă, conform fanatik.ro.

Pe 18 august 2023, numele Ioanei Gheorghiaș a apărut pe lista celor 15 Hotărâri de Guvern privind noi numiri în funcția de consul general, ca urmare a unor propuneri lansate în luna martie de către Ministerul Afacerilor Externe și Secretariatul General al Guvernului.

Gheorghiaș părăsește Torino, acolo unde se află din 2018, și va merge la Bari, tot consul general al României.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te