FOTO După ce a fost jefuită, Andreea Marin și-a luat doi câini lupi. Iubitul, permis de port-armă

DE Alin Crișan | Actualizat: 27.08.2022 - 11:40

Andreea Marin este vedeta preferată a hoților, în ultimii ani. Aceștia au încercat să-i spargă vila din Voluntari până acum de două ori, în decursul a câțiva ani. Andreea a luat măsuri după fiecare atac.

SHARE

Mai nou, vila Andreei Marin este păzită strajnic de doi câini lupi, foarte gălăgioși. Cu greu te mai poți apropia acum de casa vedetei. Cei doi patrupezi, care străjuiesc intrarea în vila din Voluntari, nu te lasă să faci nici o mișcare greșită.

În 2018, după primul atac al hoților, Andreea Marin a făcut o investiție serioasă și și-a împrejmuit vila cu un gard din fier forjat. Atunci a montat și camere de luat vederi peste tot.

Citește și: FOTO MApN a apelat la influencerul Selly pentru a îi convinge pe tineri să se înroleze: E cool!

Am schimbat ușile, sunt securizate, la fel sunt ferestrele. E cu totul alt sistem. E foarte greu să intri. O să-i dezamăgesc pe hoți, dacă se așteaptă să găsească mare lucru înauntru. Nu au reușit să intre în casă, au venit degeaba. Noi ne perfecționăm, o să facem un sistem de securitate și mai bun”, a declarat vedeta, după ultimul atac al infractorilor, de anul trecut

Iubitul Andreei deține permis de port armă!

Mai mult, iubitul Andreei Marin, fostul consul Adrian Brâncoveanu, deține și un permis de port armă, dar și o armă în casă, cu care se poate apăra la nevoie.

Citește și: General român: Jumătate din avioanele rusești distruse în Crimeea, localizate cu sistem laser

Adrian are permis port armă. El posedă din punct de vedere legal o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!”, a declarat Andreea Marin, la Prima TV.

În martie anul trecut, a fost pentru a doua oară când hoții au dat atacul, cu scop să mai sustragă diverse lucruri de valoare. Atacul a fost, însă, unul ratrat. Hoții nu au putut să pătrundă în imobil, datorită sistemului de securitate, potrivit click.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.