FOTO Confesiunile lui Irinel: De ce angajații îi spuneau Monicăi - „Scorpia de la Izvorani”

DE Alin Crișan | Actualizat: 26.08.2022 - 20:05
Monica și Irinel Columbeanu - Foto: Playtech

Afaceristul a recunoscut abia acum de ce șatena era poreclită „Scorpia de la Izvorani”. Ce le făcea angajaţilor, potrivit spuselor sale.

SHARE

Irinel Columbeanu rupe tăcerea despre Monica Gabor

Sunt 10 ani de când Irinel Columbeanu a divorțat de Monica Gabor, moldoveanca din Bacău care i-a pus inima pe jar, dar fostul milionar în euro continuă să facă declarații despre mariajul său nereușit. 

Citește și: Cîmpeanu pentru Newsweek: Nu luăm în calcul reducerea cursurilor la 4 zile pentru a face economie

Irinel Columbeanu și Monica Gabor și-au spus adio în urmă cu 10 ani, deși omul de afaceri credea că va trăi cu frumoasa lui nevastă până la adânci bătrâneți. Din căsătoria celor doi a rezultat o fată, Irinuca, plecată acum în SUA, lângă mama ei. Rămas singur în România, fostul bogătaș dă din casă. Acesta susține că soția lui s-a schimbat radical după semnarea actelor de căsătorie. Odată ce s-a văzut doamna Columbeanu, șatena și-a dat arama pe față.

Prezent într-o emisiune online, fostul milionar în euro a rupt tăcerea despre mariajul cu Monica Gabor. De ce fotomodelul era numit „scorpia de la Izvorani”. Afaceristul spune că mama fiicei sale a început să fie altă persoană după nuntă.

Citește și: VIDEO Raport servicii secrete: Rușii au spionat antrenamentele soldaților ucraineni în Germania

De ce era „Scorpia de la Izvorani”

Irinel Columbeanu a dat detalii din căsătoria cu tânăra din Bacău, explicând că fosta soție a început să se comporte diferit din cauza banilor. Situația i-a fost semnalată inclusiv de Anna Lesko, cu care a avut o relație sentimentală.

„Da, au schimbat-o (n.r. – banii), la modul în care a ajuns să fie poreclită Scorpia de Izvorani, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de power (trad. rom. – putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. – Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment, din acest punct de vedere”, a mărturisit Irinel Columbeanu în podcastul moderat de Nasrin Ameri.

Citește și: DIICOT a cules recolta unor „agricultori” care semănau marijuana: Peste 200 kg, capturate la Oradea

Adevărul despre divorț

Columbeanu afirmă că separarea de Monica Gabor a fost grăbită prin unele mijloace, mai ales prin imaginile în care a apărut în jacuzzi alături de două fete. Făcând o retrospectivă a evenimentelor, afaceristul crede că a fost victima unei înscenări. Potrivit unor speculații, fotomodelul ar fi înscenat totul.

Citește și: Rusia, cu stocurile de gaz pline. Putin arde gazul la granița cu Finlanda în războiul energetic

În altă ordine de idei, Irinel a povestit și cum a aflat că șatena s-a căsătorit cu Mr. Pink. S-a întâmplat în perioada în care cei doi foști soți discutau despre plecarea fiicei lor în SUA: „A trebuit să facem un act pe care ea l-a semnat cu numele Monica Wangsuo”, potrivit playtech.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te