FOTO Confesiunile lui Irinel: De ce angajații îi spuneau Monicăi - „Scorpia de la Izvorani”

DE Alin Crișan | Actualizat: 26.08.2022 - 20:05
Monica și Irinel Columbeanu - Foto: Playtech

Afaceristul a recunoscut abia acum de ce șatena era poreclită „Scorpia de la Izvorani”. Ce le făcea angajaţilor, potrivit spuselor sale.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Irinel Columbeanu rupe tăcerea despre Monica Gabor

Sunt 10 ani de când Irinel Columbeanu a divorțat de Monica Gabor, moldoveanca din Bacău care i-a pus inima pe jar, dar fostul milionar în euro continuă să facă declarații despre mariajul său nereușit. 

Citește și: Cîmpeanu pentru Newsweek: Nu luăm în calcul reducerea cursurilor la 4 zile pentru a face economie

Irinel Columbeanu și Monica Gabor și-au spus adio în urmă cu 10 ani, deși omul de afaceri credea că va trăi cu frumoasa lui nevastă până la adânci bătrâneți. Din căsătoria celor doi a rezultat o fată, Irinuca, plecată acum în SUA, lângă mama ei. Rămas singur în România, fostul bogătaș dă din casă. Acesta susține că soția lui s-a schimbat radical după semnarea actelor de căsătorie. Odată ce s-a văzut doamna Columbeanu, șatena și-a dat arama pe față.

Prezent într-o emisiune online, fostul milionar în euro a rupt tăcerea despre mariajul cu Monica Gabor. De ce fotomodelul era numit „scorpia de la Izvorani”. Afaceristul spune că mama fiicei sale a început să fie altă persoană după nuntă.

Citește și: VIDEO Raport servicii secrete: Rușii au spionat antrenamentele soldaților ucraineni în Germania

De ce era „Scorpia de la Izvorani”

Irinel Columbeanu a dat detalii din căsătoria cu tânăra din Bacău, explicând că fosta soție a început să se comporte diferit din cauza banilor. Situația i-a fost semnalată inclusiv de Anna Lesko, cu care a avut o relație sentimentală.

„Da, au schimbat-o (n.r. – banii), la modul în care a ajuns să fie poreclită Scorpia de Izvorani, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o. Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare. Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de power (trad. rom. – putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. – Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment, din acest punct de vedere”, a mărturisit Irinel Columbeanu în podcastul moderat de Nasrin Ameri.

Citește și: DIICOT a cules recolta unor „agricultori” care semănau marijuana: Peste 200 kg, capturate la Oradea

Adevărul despre divorț

Columbeanu afirmă că separarea de Monica Gabor a fost grăbită prin unele mijloace, mai ales prin imaginile în care a apărut în jacuzzi alături de două fete. Făcând o retrospectivă a evenimentelor, afaceristul crede că a fost victima unei înscenări. Potrivit unor speculații, fotomodelul ar fi înscenat totul.

Citește și: Rusia, cu stocurile de gaz pline. Putin arde gazul la granița cu Finlanda în războiul energetic

În altă ordine de idei, Irinel a povestit și cum a aflat că șatena s-a căsătorit cu Mr. Pink. S-a întâmplat în perioada în care cei doi foști soți discutau despre plecarea fiicei lor în SUA: „A trebuit să facem un act pe care ea l-a semnat cu numele Monica Wangsuo”, potrivit playtech.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te