FOTO Cine e tânăra din România care zice că a muncit mult și la 18 ani și-a luat Porsche de 100.000$

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.08.2022 - 14:20
Iulia Beregoi - FOTO: FB

O tânără din România și-a văzut visul cu ochii și, la majorat, și-a luat o super mașină de 100 de mii de euro. Zice că a cumpărat mașina prin forțe proprii.

SHARE

Iuliana Beregoi și-a dorit mereu să conducă, iar mașina la care visa era un Porche, în valoare de peste 90.000 de euro. Artista a reușit să își ofere cadou acest bolid de lux chiar de ziua ei de naștere, însă tot ce îi lipsea era permisul de conducere. După ce a picat traseul, Iuliana nu s-a lăsat și l-a dat iar, de această dată reușind să obțină permisul.

Citește și: Cum a corupt-o interlopul oltean Rechinu pe frumoasa politiciană Laura Fernández: Ea va ajunge sus

Cântăreață a făcut o postare pe Instagram, în care și-a anunțat fanii de reușita sa, iar la câteva ore distnață conducea bolidul de lux pe străzile din Republica Moldova.

Citește și: VIDEO Seagal, propagandistul lui Putin: Ucrainenii s-au masacrat între ei la închisoarea din Donețk

„Am luat examenul, din a doua. Din prima l-am picat, nu contează, l-am luat din a doua. Sunt super fericită. Merg să-mi fac poza pentru carnet.”, a spus Iuliana Beregoi pe Instagram, potrivit click.ro.

Deși toată lumea se aștepta să fie un cadou de la părinți, Iuliana Beregoi a declarat că este un cadou pe care și l-a făcut singură de majorat și pentru care a muncit mulți ani. Aceasta este foarte mândră de reușita ei.

Cine e vedeta

Pe când avea doar 10 ani, vedeta a participat în România la concursul televizat Next Star. Piesa ,,Vina mea", lansată de artistă acum 4 ani, a reușit sa strângă 40 milioane de vizualizări pe YouTube, fiind un real succes.
La vârsta de 14 ani, Iuliana a susținut un concert la Sala Palatului și a fost protagonista serialului pentru copii ,,Lara", care poate fi urmărit și pe Netflix.

Acest serial a devenit un fenomen, un episod având 500.000 de vizualizării în doar 24 de ore.
„A fost ceva wow pentru mine, nu am crezut niciodată că o s-ajung să mă filmez într-un serial. Și asta pentru mine este foarte important, sincer acum. Cu toții lucrăm la acest scenariu, toți dăm câte o idee și din toate ideile, Cătălin face scenariul”, spune Iuliana.
,,Iuliana este un fenomen și un munte de carismă, de talent și de inspirație, pentru că mă inspiră cam în tot ce fac și serialul Lara l-am început pentru că dincolo de 
faptul că era un vis al meu să fac un serial, am întâlnit-o pe ea și am spus ok, Iuliana trebuie să fie Lara”, spune Cătălin Dascălu, managerul artistei.
Iuliana este, totodată, o vloggeriță de succes, având o comunitate, pe canalul ei de YouTube, de peste 900.000 de abonați. Iuliana își denumește comunitatea de fani „Generația Z", potrivit kfetele.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te