FOTO Andreea Bălan are vilă de 850.000 €, doar living-ul e de 120 mp. De unde are bani vedeta

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 14.08.2023 - 15:59
Andreea Bălan are vilă de 850.000 €, doar living-ul e de 120 mp. De unde are bani vedeta - Foto: spynews.ro
Andreea Bălan are vilă de 850.000 €, doar living-ul e de 120 mp. De unde are bani vedeta - Foto: Facebook/ Andreea Bălan

Andreea Bălan o duce bine atât sentimental, având un nou iubit cu 9 ani mai tânăr și milioane în cont, cât și financiar. Casa cântăreței are 340 de metri pătrați, doar living-ul fiind de 120 de metri, cât un apartament mare cu 4 camere, și este evaluată la 850.000 €.

SHARE

Andreea Bălan le-a prezentat fanilor de pe TikTok cum arată locuința în care stă alături de mama ei și cele două fetițe, Ella și Clara, și a dezvăluit mai multe detalii despre ea.

„E zona foarte bună, casa este foarte mare. În Pipera. Cred că în jur de 850.000 de euro.

Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare.

A fost construită ca și duplex inițial, însă acum este o casă mare.

Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat.

Aici este living-ul cu 120 de metri pătrați. Mama gătește cel mai bine și are grijă de noi trei”, a declarat Andreea Bălan, pe rețelele de socializare, postând și mai multe imagini cu vila sa, relatează spynews.ro.

Citește și: Andreea Bălan, nevoită să poarte tocuri de fiecare dată când se întâlnește noul ei iubit. Motivul?

Andreea Bălan, combinată cu un bărbat cu 9 ani mai tânăr și cu milioane în cont

La 38 de ani, cântăreața Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată alături de noua sa cucerire. Bărbatul e cu 9 ani mai tânăr și are milioane în cont.

După mai multe luni în care s-a tot speculat că între Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea s-a înfiripat o idilă, în iunie 2023 cântăreața a decis să nu se mai ferească și și-a făcut publică noua sa relație.

Victor Vlad Cornea este un talentat jucător de tenis, iar cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023. 

Citește și: FOTO Andreea Bălan, în tandrețuri cu tânărul manelist care vrea „o fată cu cel mai mare bas”

În sezonul ATP Challenger Tour 2022 Victor Cornea a câștigat 4 turnee Challenger. Mai exact, în ianuarie 2022 turneul Challenger 80 Città di Forlì III alături de germanul Fabian Fallert; în februarie Città di Forlì IV tot alături de Fallert.

În august a câștigat turneul Challenger 50 IBG Prague Open alături de cehul Andrew Paulson, iar în noiembrie 2022 a câștigat turneul Challenger 80 Keio Challenger din Japonia, alături de filipinezul Ruben Gonzales, relatează spynews.ro.

După ce a semnat actele de divorț, Andreea Bălan a avut o relație de aproximativ un an cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Ulterior, vedeta a fost surprinsă în tandrețuri cu Jador și Cătălin Cazacu, campionul la motociclism. În urmă cu mai bine de o săptămână, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost împreună în Paris, relatează gsp.ro.

De unde are bani Andreea Bălan

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, cele două componente ale trupei Andre, au mai multe firme cu care fac bani frumoși.

Cele două vedete au fiecare câte două firme, iar împreună o dețin pe a treia. Andre Music Show este business-ul comun al celor două, înființat în 2019, când trupa Andre s-au reunit.

Pe lângă această afacere, Andreea Bălan deține alte două SRL-uri. Este vorba despre Andreea Bălan SRL și Ella Maya Music. Potrivit sursei citate, în 2021, cele două business-uri a înregistrat cifre mai bune cu minimum 30% față de anul trecut, semn că Andreea Bălan a fost productivă în acest an.

Se pare că cifra de afaceri a primei firme a artistei a fost de aproape 950.000 de lei, în vreme ce a doua a reușit să depășească 200.000 de lei.

În privința profiturilor, prima firmă a obținut aproximativ 300.000 de lei, iar cea de-a doua, peste 115.000 de lei.

Din 2007 până în 2021, anul 2021 a fost cel mai productiv pentru Andreea Bălan în ceea ce privește profitul primul său SRL.

Și Andreea Antonescu deține două SRL-uri. Ea a înființat firmele Deea.R Music și Deea.R Promotion, ambele cu profituri negative în 2021.

Prima a avut pierderi de peste 32.000 lei, cu toate că a avut o cifră de afaceri de 86.000 de lei. A doua firmă a întregistrat o pierdere de aproximativ 1.000 lei, relatează a1.ro.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te