Fiul „Șefului morților”, cel mai scump botez din România. Doar florile au costat peste 50.000 euro

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 26.10.2021 - 10:53
Tânărul milionar Maximilian „Max” Crăciun și soția sa Maria au organizat o petrecere de pomină cu ocazia botezului celei de-a doua fiice, Masha. / Foto: cancan.ro
Tânărul milionar Maximilian „Max” Crăciun și soția sa Maria au organizat o petrecere de pomină cu ocazia botezului celei de-a doua fiice, Masha. / Foto: cancan.ro

Tânărul milionar Maximilian „Max” Crăciun și soția sa Maria au organizat o petrecere de pomină cu ocazia botezului celei de-a doua fiice, Masha. Doar aranjamente florale din locația din București au costat peste 50.000 de euro.

SHARE

Max Crăciun, unicul fiu al afaceristului-miliardar Nicu Crăciun, cel care deține Cimitirul Municipal din Constanța și este supranumit de lăutari „Şefu' morţilor”, și soția lui, Maria, și-au botezat cea de-a doua fiică, Masha, într-un cadru de poveste. Bineînțeles, Nicu Crăciun are și alte afaceri, mai ales în imobiliare.

Bunul gust, eleganța și rafinamentul au fost principalele elemente ale evenimentului. „Pink & purple” a fost tematica aleasă pentru botezul micuței Masha, exact ca și în cazul primei fetițe, Sasha. Ca idee, întreaga locație a fost decorată cu aranjamente florale în valoare de peste 50.000 de euro. Iar invitații s-au delectat cu cele mai scumpe și mai fine băuturi, dar și cu cele mai alese preparate. 

Citește și: „Bursa” dedicațiilor: Culiță Sterp i-a dat 10.000 de lei pentru o dedicație lui Tzancă Uraganul

Botez exclusivist, cu doar 12 persoane, caviar și băuturi de mii de euro sticla

Mixul de trandafiri roz, roșii și albi a încadrat perfect atât mesele invitaților, cât și candy bar-ul special amenajat. Baloanele colorate de diferite mărimi și forme au dat și ele un plus de frumusețe locației. Atenție, evenimentul a fost atât de exclusivist încât la masă au avut loc doar 12 scaune, relatează cancan.ro.

În ceea ce privește meniul, preparatele realizate de Chef Patricio Massimino s-au ridicat la nivelul așteptărilor. 

Aperitivul a fost un ”amouse-bouche”, care s-ar traduce prin ”încântarea gurii”. Este de mici dimensiuni, astfel încât să se poată servi dintr-o singură înghițitură, un bun prilej pentru ca chef-ul să își exprime măiestria. Conținutul poate varia și depinde de la chef la chef.

Citește și: De ce este supranumită Corina Caciuc, presupusa amantă a lui Reghecampf, „Gură de Aur”

Masa a continuat cu caviar Oscietra, care este unul dintre cele mai rare sortimente de caviar din lume, plus orez cu trufe albe. Dar asta nu este tot. Meniul conține și file de vită japoneză ”Wagyu”. Acest tip de vită este foarte scump, pentru că animalele sunt crescute cu mare atenție la alimentație și la modul de trai. Astfel, carnea lor este de cea mai bună calitate.

Desertul a constat într-o ”brioșă pierdută”, cu înghețată de vanilie.

O adevărată lovitură au fost băuturile din meniu! Rafinata familie a ales șampanie Krug Cuvee Edition 166 Magnum, care costă 1.900 de lei sticla.

Pentru cei care au dorit să bea vin roșu, alegerea a fost Chateau Margaux 2010 Double-Magnum. Acest vin costă în jur de 7.500 de lei. Atenție!, o singură sticlă.

Vinul alb a fost și el unul de foarte bună calitate: magnificul sortiment Chateau d’Yquem 2005, al cărui cost ajunge la 1.400 de lei sticla.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te