Fiul lui Sile Cămătaru, prins de poliție. Și-a terorizat iubita care îi făcuse praf un Mercedes

DE Alex Darvari | 20.03.2023 - 20:07
Dani Balint și tatăl său Sile Cămătaru - Foto: RTV

Fiul lui Sile Cămătaru era dat în urmărire în primăvara anului trecut, în dosarul în care este acuzat că și-a terorizat fosta iubită și a amenințat-o cu moartea.

SHARE

Fiul lui Sile Cămătaru este Dani Balint, în vârstă de 26 de ani.

El a fost condamnat, anul trecut, la 3 ani și 7 luni de închisoare și a fugit din România înainte ca instanța de apel să pronunțe decizia definitivă.

A fost prins în ianuarie 2023

„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare. Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu”, a informat Poliția Capitalei la acea dată.

Poliția a anunțat, azi, că Daniel Balint a fost adus în țară.

Acest lucru a fost confirmat dePoliția Română într-un comunicat:

„La data de 20 martie a.c., în urma cooperării polițienești internaționale dintre Poliția Română și autoritățile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat, de 26 de ani, care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România.

Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Autorității Naționale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispășirii pedepsei. Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu”, a anunțat poliția.

A fost arestat preventiv

În timp ce se afla în perioada de supraveghere, după ce a fost condamnat cu suspendare fiindcă a condus fără permis, a lovit un pieton pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul faptei, Dani Cămătaru a fost arestat preventiv, după ce iubita lui, Giorgiana Iordache, a obținut un ordin de protecție împotriva sa, iar interlopul l-a ignorat. 

Giorgiana spunea că interlopul o teroriza.

Femeia și-a retras plângerea a un moment dat, iar Dani Cămătaru a fost pus în libertate sub control judiciar. Procesul a mers însă mai departe și interlopul a fost condamnat, dar a reușit să fugă din țară în Italia. 

Relaţia dintre Dani Cămătaru și Giorgiana Iordache, tensionată

 În iulie 2020, Giorgiana a distrus un Mercedes de peste 100.000 euro după o ceartă cu interlopul.

Fiul lui Sile Cămătaru fusese alături de iubită la nunta surorii lui interlopului Vandam Constantin. La un moment dat, cei doi s-au certat şi femeia a plecat de la petrecere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Femeia a călcat accelerația pe strada de lângă Hotelul Capitol din Iași şi nu a mai putut să frâneze la intersecția cu drumul principal. Ulterior, a sărit cu mașina peste o rigolă, a trecut pe sub o conductă de gaz și s-a oprit după ce a distrus un gard. Ca prin minune, Giorgiana a scăpat nevătămată.

Polițiștii au descoperit că avea 0,72 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

După acel scandal, tânăra în vârstă de 28 de ani a depus o cerere pentru emiterea unui ordin de protecție temporar, pe care Dani Cămătaru l-a încălcat și astfel a fost condamnat. 

Citește și: Fiul lui Sile Cămătaru și-a terorizat fosta iubită deși avea ordin de restricție. Va fi extrădat

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te