Fiul lui Adrian Mutu s-a mutat cu iubita de clasa a XII-a: „Școala nu te ajută să pui pâine pe masă”

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 06.10.2022 - 11:10
Fiul lui Adrian Mutu s-a mutat cu iubita de clasa a XII-a. / Foto: as.ro

Fiul lui Adi Mutu, Mario Mutu, este într-o relaţie cu o cântăreaţă de 18 ani, elevă în clasa a 12-a la un liceu privat. Cu „profundă” maturitate, acesta i-a transmis iubitei sale că „Şcoala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar e un mare plus!”.

SHARE

Mario are 20 de ani și deja s-a mutat împreună iubita sa, Mara. I-a prezentat-o mamei sale, Alexandra Dinu, şi a și făcut cunoştinţă cu părinţii fetei.

Cei doi, prin urmare, par a avea gânduri serioase. Iar fiul „Briliantului” nu se sfiește să-i dea sfaturi desprinse din propria experiență tinerei.

„Eu, la viața mea, cu școala am fost și eu panaramă așa, dar mi-am făcut treaba până la urmă. De aceea îi spun să învețe din greșelile mele că, până la urmă, școala nu te ajută să pui pâine pe masă, dar este un mare plus„, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Citește și: VIDEO Bănel Nicoliță, despre autogolul dat Stelei în meciul cu Real Madrid: „Am vrut să mă omor”

Şi Mara a vorbit despre fiul antrenorului Rapidului, cu care este într-o relaţie. A recunoscut că Mario este gelos.

”Îmi place personalitatea lui și faptul că este transparent, la modul că este pe față. Dau din casă, nici nu mă interesează. În general, cu oamenii nu ești cu toți pe față, nu poți să te exprimi cum ești tu în mod normal. Cu mine nu a fost așa din prima.

Din prima zi în care ne-am cunoscut a fost real. Și eu, și el. Îmi place că vrea să evolueze în același mod ca mine și asta poate să ne ajute pe viitor.

Citește și: La Brașov, 12 autobuze electrice noi-nouțe „putrezesc” în garaj. Nu sunt stații de încărcare

Defectul lui este că și el este gelos, dar nu recunoaște. Nu este asumat, eu măcar sunt asumată. Mă mai enervează la el că se culcă foarte devreme”, a spus Mara.

Antrenorul Rapidului are patru copii. Adi Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015 este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.