Dwayne Johnson nu a fost primit la școala de spioni a SUA. Și-a clădit un imperiu cu 7$ în portofel

DE Bianca Iosef | Actualizat: 11.09.2022 - 12:26
Dwayne 'The Rock' Johnson- Foto: FACEBOOK
Dwayne 'The Rock' Johnson- Foto: FACEBOOK

Dwayne 'The Rock' Johnson nu a fost mereu actorul pe care îl știm astăzi și, inițial, nici nu își dorea să ajungă în lumina reflectoarelor. Cum a reușit să ajungă totuși vedetă de film și cum a trecut peste momentele în care nu avea nici un ban în buzunar.

SHARE

Cinci lucruri mai puțin cunoscute despre cel care l-a jucat pe Luke Hobbs în „Fast and Furios”, Dwayne ”The Rock” Johnson:

A vrut să devină agent CIA

Johnson spera să lucreze pentru Agenția Centrală de Informații, dar un obstacol legal a ieșit în calea sa. „Profesorul și consilierul meu de justiție penală (dr. Paul Cromwell), m-a convins că aș putea deveni cel mai bun agent pentru agenție având și o diplomă în drept”, a postat Johnson pe Instagram în 2018. Însă, notele sale nu i-au permis să intre la o facultate de drept.

Citește și: Stare de urgenţă sanitară, în New York, din cauza virusului poliomielitic

Era pe cale să devină fotbalist profesionist

După ce un profesor de liceu l-a încurajat să încerce să joace fotbal, a descoperit că avea un real talent pe teren și a reușit să câștige o bursă completă de fotbal pentru colegiu, la Universitatea din Miami. Antrenorul său a spus că a avut o șansă reală să ajungă în Liga Profesionistă de Fotbal.

Citește și: VIDEO Cum a bătut palma mafiotul oltean Rechinu cu cel mai violent clan din Mexic pentru 1 miliard $

Nu mai avea niciun ban

După ce a fost exclus din echipa de fotbal în 1995, Johnson l-a sunat pe tatăl său. În timp ce se afla pe drum, Johnson s-a întrebat câți bani mai avea. „Mi-am scos portofelul și da, mai aveam o hârtie de 5, una de 1 și ceva mărunțiș. Îmi amintesc că m-am gândit... Tot ce am avut erau șapte dolari. În acel moment mi-am zis că îmi doream mult mai mult”, a spus actorul.

Și-a făcut un plan pe 10 până la 12 ani pentru a deveni cel mai bun de la Hollywood

Unii cred că Johnson a ajuns brusc în frunte, atât în ​​industria de lupte, cât și în industria cinematografică. Dar, de fapt, totul a făcut parte dintr-un plan lung și bine calculat. „Am început să mă retrag în liniște din luptele profesioniste când aveam 29 de ani”, a spus el în 2020 într-un video pe Instagram.

„Am vrut să am o carieră de lungă durată, care să aibă greutate, care să aibă valoare”, a explicat el. Așa că, a studiat meseria, lucrând cu antrenori de actorie și a stabilit un plan pe 10 până la 12 ani. „Am vrut să fiu omul numărul unu în lumea Hollywood-ului.”

A deținut un record mondial Guinness pentru selfie-uri

În timpul premierei de la Londra a filmului său San Andreas, în 2015, Johnson a reușit să realizeze o altă ispravă - stabilirea recordului mondial Guinness pentru cele mai multe selfie-uri făcute în trei minute, adică 105 poze alături de fani, scrie Biography.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te