După ce a luat bacalaureatul la 44 ani, Nadine s-a retras într-un sat din Franța. A explicat motivul

DE Alex Darvari | 21.08.2021 - 13:56
După ce a luat Bacul la 44 de ani, Nadine s-a retras într-un sat din Franța. A explicat motivele / playtech

Își dorea de ceva timp să facă o schimbare în viața ei și să se mute în Franța cu familia însă proiectele profesionale apărute pe ultima sută de metri au mai ținut-o în țară și și-a decalat puțin plecarea.

SHARE

După ce a terminat liceul fără frecvență și a dat Bacul, la 44 de ani, Nadine nu a scăpat de treabă. S-a apucat de împachetat și s-a mutat în Franța, acolo unde speră să își găsească liniștea, să mai studieze, pentru că asta îi place și o temperează, și unde fiul ei, Noah, să învețe lucruri noi.

 
După ce a luat Bacul la 44 de ani, Nadine s-a retras într-un sat din Franța. A explicat motivele

 

Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul că ele să devină realitate. La asta mă pricep!  Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele). Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te îmbrățișez!”, a fost mesajul postat de Nadine pe rețelele de socializare. Apoi, artista a dezvoltat ideea mutării în Franța, care o “bântuia” de ceva timp, pe site-ul ei, acolo unde a povestit și argumentat, așa cum îi place ei să povestească, și motivele mutării din țară.

Citește și: Nadine a dat examenul de bacalaureat la 44 de ani. La ce disciplină a luat nota 10

“M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște.

Citește și: Andreea Marin: M-am măritat cu Bănică din iubire, nu din interes. Azi, e doar tatăl copilului meu

Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transmit asta și familiei mele. Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea. Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea…”, a ținut să detalieze Nadine pentru click.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.