Trauma trăită de Andi Moisescu la 4 ani. „A plecat și nu s-a întors”. De ce a vândut ziare la metrou

DE Alex Darvari | Actualizat: 24.01.2023 - 17:59
Andi Moisescu - Foto: Românii au talent

Una din cele mai iubite vedete de televiziune din România nu a fost ferită de neplăceri în viață. Andi a trecut prin încercări și momente delicate care l-au întărit.

SHARE

Alexandru "Andi" Moisescu s-a născut în București pe data de 26 octombrie 1972 în familia unui fost regizor de film. Are un frate mai mic, Tudor. Este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București. Și-a dat la puțină vreme că această meserie nu îl atrage și că pentru el magie este televiziunea. 

A debutat la Radio Costinești și a ajuns la Pro FM. În anul 1996, Andi a fost numit director de programe la Pro FM. Imediat a început să lucreze în televiziune. Între 2000 și 2004 a realizat emisiunea "Marcă Înregistrată" la postul de televiziune Pro TV. Din anul 2005 realizează emisiunea ApropoTV la postul de televiziune Pro TV. 

A făcut parte din juriul show-ului Românii au talent. iar din 2017 până în 2019 el a prezentat emisiunea Pe bune?

Tatăl a plecat de acasă când el avea 4 ani

„Orice copil resimte lipsa unui părinte. (…) E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul. Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. 

Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea.

La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie.

Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei. Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui.

Citește și: Prețuri de infarct pe zborurile Tarom: Sendviș 7-9 €, pahar vin 10€ , zacuscă 7,5 €, Plăcintă 7 €/

Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit.

E firesc să uiţi

Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a spus Andi Moisescu, în cadrul unui interviu, acum ceva timp. 

Citește și: Însurat cu o studentă, Pavel Bartoș zice că viața nu e doar lapte și miere. De ce a vândut în bar

A vândut ziare la metrou

Înainte să ajungă în radio și mai apoi în televiziune, Andi a vândut ziare și a făcut bani buni pentru că în anii 90 se citea presă „pe rupte”.

„Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană. Asta știam clar că funcționa, pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă. Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec", a mărturisit Andi Moisescu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te