Două surori de 90 ani au străbătut 3.000 de km pentru a se vedea ultima oară. „Ne întâlnim în Rai”

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.09.2023 - 20:37
Două surori de 90 ani au străbătut 3.000 de km pentru a se vedea ultima oară - Foto: The Sun

Două surori trecute de 90 de ani care nu se mia văzuseră de ceva timp s-au reunit pentru ceea ce ele au numit a fi probabil pentru ultima oară. Ele și-au promis să se revadă în Rai.

SHARE

Iubirea a două surori a ajuns la un sfârșit emoționant, ele reunindu-se pentru ceea ce se pare a fi ultima dată. Ele au spus că drumul de peste 3.000 de km care le desparte e prea mult pentru sănătatea lor.

Citește și: VIDEO De ce a fost zidită după un perete o mireasă în ziua nunții. Mesajul pe care i l-a dat soțului

După ce s-au vizitat în mod regulat de-a lungul anilor, Barbara Carolan, în vârstă de 94 de ani, care locuiește în New Hampshire, și sora ei Shirley, în vârstă de 90 de ani, care locuiește în Nevada, s-au reîntâlnit pentru ultima dată, scrie The Sun.

Două surori de 90 ani au străbătut 3.000 de km pentru a se vedea ultima oară

Un videoclip emoționant postat de nepoata Barbarei, Stephanie Shively, le arată pe cele două într-o despărțire plină de lacrimi. Cea mai recentă vizită înainte de reuniune a avut loc în urmă cu trei ani.

Citește și: Un copil orfan a pus deoparte 10 € pentru ziua sa de naştere. A avut parte de surpriza vieții

În înregistrare, Barbara, cunoscută și sub numele de "Gigi", poate fi văzută vorbind cu sora ei și spunând că aceasta va fi probabil ultima dată când se vor vedea.  Shirley a spus: "Dacă nu ne vom vedea pe acest pământ, ne vom vedea în ceruri". La care sora ei mai mare, Barbara, a repetat în lacrimi: "Bineînțeles că da". 

Shirley i-a spus Barbarei să nu-și ia la revedere decât până când: "Până ne vom întâlni din nou".

Stephanie, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că a aranjat călătoria pentru ziua de naștere a bunicii sale în vârstă, în septembrie. 

Întâlnire aranjată de nepoată

Barbara i-a reiterat lui Stephanie că aceasta va fi ultima ei călătorie pentru a-și vedea sora, Shirley, în persoană. 

Ea a dezvăluit: "Am decis să înregistrez întâlnirea. Poate într-o zi, când ne vom întoarce acasă, o să i-o pot arăta bunicii mele și să-i arăt cât de specială a fost ultima lor conversație". Mă rog ca ele să se mai vadă din nou. Vom vedea cum va fi”.

Stephanie a distribuit videoclipul emoționant pentru a încuraja și alte persoane să reia relațiile cu membrii de familie care nu s-au mia văzut de mult timp.

Nu s-au mai văzut din 2020

Ea a adăugat: "Am fost inspirată să filmez acest film pentru copiii mei pentru a le arăta cum arată dragostea între surori. Atât de mulți oameni care l-au văzut au spus că i-a încurajat să se apropie de membrii familiei și că viața este atât de scurtă”.

Descriind călătoria, Stephanie a spus: "Am adus-o pe Gigi în Nevada din New Hampshire pentru că ea și sora ei nu se mai văzuseră de trei ani. Au vrut să se mai vadă o dată, deoarece sunt mai în vârstă și călătoria este grea pentru ele.

Au făcut acest drum dus-întors de multe ori în viața lor. Dar din cauza vârstei și a distanței, cel mai probabil este ultimul”. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te