DJ Bliss, un cunoscut DJ din Emiratele Arabe, în premieră la un festival din Europa. Vine la UNTOLD

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 26.07.2023 - 15:44
DJ Bliss, un cunoscut DJ din Emiratele Arabe, în premieră la un festival din Europa. Vine la UNTOLD - Foto: Facebook/DJ BLISS

DJ Bliss, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Emiratele Arabe, vine la Festivalul Untold. El urcă pentru prima oară pe scena unui festival european.

SHARE

DJ Bliss, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Emiratele Arabe, vine la Untold, care are loc între 3 şi 6 august, la Cluj-Napoca. Artistul urcă pentru prima oară pe scena unui festival european.

Născut şi crescut în Dubai, DJ Bliss şi-a început cariera în 2004 şi a avut o ascensiune rapidă pe scena locală şi internaţională.

Cu o pasiune inconfundabilă pentru muzica electronică şi abilitatea sa de se conecta cu publicul, DJ Bliss a devenit unul dintre cei mai căutaţi DJ din regiune.

Citește și: FOTO Influenceriță, prinsă la volan fără permis: „Am operații de 120.000 €, cum să dau eu cu mătura”

A fost primul producător şi DJ arab care a avut un turneu şi primul artist din Emirate care a reuşit să ajungă pe primul loc în clasamentul realizat de iTunes, cu albumul „Made in Dubai”.
 
Înainte de a cuceri scena internaţională, DJ Bliss a atras atenţia lumii cu apariţia, considerată un succes, în cadrul show-ului „That’s Entertainment”, difuzat pe canalul TV Dubai One. Acest show a reprezentat şi o rampă de lansare pentru cariera sa muzicală şi i-a oferit o platformă pentru a-şi demonstra abilităţile de DJ în faţa unui public mai larg.
 
“Cu mixuri captivante şi producţii originale, a fost primul artist din Emiratele Arabe Unite care a semnat contracte cu marile case de discuri.

În calitate de producător, Bliss a avut colaborări cu artişti de top printre care rapperul american Wiz Khalifa şi Shaggy, artistul jamaican nominalizat la premiul Grammy.

Citește și: Aurelian Temișan, oripilat de Litoral: Prețuri mari, servicii proaste. În 100 m, 14 muzici diferite

Popularitatea sa a crescut şi pe reţelele de socializare, unde şi-a construit o comunitate devotată de ascultători şi urmăritori, după ce DJ Bliss a avut rolul principal în serialul «Dubai Bling» de pe Netflix. Cunoscut şi ca «reprezentantul beat-urilor din Orientul Mijlociu», DJ Bliss, un talent remarcabil care a crescut pe scena muzicală din Dubai, a devenit un artist apreciat în întreaga lume pentru abilităţile sale muzicale şi carisma de necontestat.

Festivalul Untold va fi scena perfectă pentru el să împărtăşească pasiunea pentru muzică şi să ofere un show, în premieră, pentru fanii unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, sâmbătă, 5 august”, au transmis organizatorii UNTOLD. 

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te