Dezvăluiri despre copilăria Andreei Esca: a vrut să treacă Oltul în chiloți și nu a intrat la ASE

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 08.09.2021 - 16:06
Dezvăluiri despre copilăria Andreei Esca: a vrut să treacă Oltul în chiloți și nu a intrat la ASE. / Foto: tabu.ro

Andreea Esca se numără printre cei mai reputați oameni de televiziune din România. Are o carieră de peste 20 de ani pe micile ecrane, însă despre viaţa sa personală se ştiu foarte puţine lucruri.

SHARE

În cadrul unui interviu, Andreea Esca şi-a adus aminte, însă, de copilărie, dar şi de câteva boacăne pe care le-a făcut la acea vreme. 

Vedeta a copilărit în satul Porumbacu, din județul Sibiu, și a relatat o întâmplare haioasă.

„Aveam doi veri mai mari decât mine care veniseră din Germania în vacanță și am plecat toți să facem baie în Olt. La un moment dat, nu știu, era foarte lat, învolburat, noi voiam să trecem pe acolo și n-am știut cum să facem. Eu m-am gândit, nu știu de ce, că oricum, dacă trec, ar trebui să nu-mi stric adidașii.

Citește și: Loredana Chivu, în spital. I-a „căzut” posteriorul din cauza operațiilor de remodelare fesieră

Atunci aveai o pereche de adidași, dacă îi aveai, o viață! Era ceva extraordinar. Am zis, ca să-mi salvez adidașii, eram mică, să-i scot, mi-am scos și treningul și nu știu ce mai aveam și le-am aruncat de partea cealaltă a râului, ca să le recuperez după.

Bineînțeles că nu am avut forță să arunc pe partea cealaltă a râului și s-au dus toate în apă”, a povestit Andreea Esca, relatează unica.ro.

„Noi ne-am pierdut și am ajuns noaptea acasă, în chiloți și în maieu, fără adidași și fără trening și fără nimic. Taică-miu, săracul, intrase în panică pentru că se făcuse foarte târziu și nu știa unde plecaserăm. Țin minte că wow, a fost un scandal foarte mare. Ne-au rupt urechile, a fost ceva, ceva rău”, a adăugat vedeta. 

Citește și: FOTO Mădălina Ghenea, una dintre cele mai sexy prezențe de la Festivalul de Film de la Veneția

Dumitru Esca, tatăl vedetei, a relatat cum a ajuns Andreea Esca la jurnalism

„Am dibuit-o să văd ce-i place și am văzut că nu-i prea plac multe din ele și atunci zic, tocmai venise Revoluția, zic: «Du-te, măi, la economiști acolo, la ASE». S-a dus. S-a dus unde i-am spus, dar n-a intrat”, a afirmat Dumitru Esca, tatăl vedetei, potrivit unica.ro.

„Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc dup-aia la o facultate de jurnalistică. Nu eram încântat, nu. Mai avea și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea singură, s-a dus unde a vrut și am susținut-o, sigur”, a mai povestit Dumitru Esca.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.