"Devoratoarea de fotbaliști" se teme de interlopi după ce a primit moștenire o vilă în București

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.10.2022 - 09:19
"Devoratoarea de fotbaliști" se teme de interlopi după ce a primit moștenire o vilă în București Foto: Facebook

Ioana Popescu, cunoscută ca "Devoratoarea de fotbaliști" spune că a primit mesaje amenințătoare din partea unor interlopi după ce a primit moștenire de la buniculei o vilă în Capitală.

SHARE

"Povestea este că eu trebuie să mă ocup de tot, având în vedere că eu sunt tutorele mamei și că nu mai sunt alți moștenitori, rude, decât de departe și ideea este că eu am primit de acum câteva luni, chiar ani... dar nu le-am luat în considerare... niște mesaje gen: Vinde domnule vila aia că nu mergi cu banii în mormânt, și eu am zis că ce să fie, nu ma interesează.
Vila este centrală, este pe Basarabiei, vizavi de parcul Lia Manoliu. Este o zonă foarte bună.", a spus Ioana Popescu, la Star Magazin.

Citește și: Interlopul Frumușelu, care și-a bătut partenerul cu ranga, a fugit cu o borseta cu 18.000 de lei

Aceasta a mai spus și că, potrivit experților, vila respectivă, care este într-o zonă extrem de bună ar valora în jur de 300.000 de mii de euro.

"Ideea este că apoi am aflat de la cineva că într-adevăr, în această zonă se dorește să se facă un mega hotel, o chestie foarte mare, numai că eu nu vreau să vând. Mama, câtă vreme era stabilă, tot primea oferte ca să vândă vila la un preț mediu.

Citește și: De ce s-a sinucis campionul mondial la sabie Florin Zalomir. Se căsătorise cu o femeie pilot

Nu am știut de ce sunt amenințată. Nu știu exact numele, dar am toate mesajele respective, dar sunt amenințată gen vinde domnule, că nu mergi cu banii în mormânt, și eu am zis că sunt glume. Dar situația este de fapt că eu sunt junghiul lor din coastă, dacă eu nu vând, ei nu pot să își facă nu știu ce hotel sau nu știu exact ce.", a mai declarat "Devoratoarea de fotbaliști".

Cine este Devoratoarea de fotbaliști

Bruneta este cunoscută sub pseudonimul de ,,devoratoarea de fotbaliști”. In urmă cu câteva luni a decis să își unească destinele alături de Ion Lőrinczi, un jucător de fotbal american de naționalitate maghiară. În cadrul unei emisiuni TV, acesta și-a exprimat liber părerea în legătură cu trecutul ei. Partenerul ei a spus că în momentul în care și-au început relația, el nu știa nimic despre trecutul ei, iar când a aflat, l-a acceptat in totalitate.

Bărbatul a mai menționat că încă mai află lucruri noi, dar acest aspect nu îl deranjează.

„ Când a început relația noastră nu știam nimic de trecutul ei. I l-am acceptat așa cum este când am aflat despre el. Câteodată mai descopăr câte un lucru nou, dar nu, nu mă deranjează.(...) N-a fost niciun șoc, pentru că, până la urmă, dacă îți place de cineva, îți place așa cum este.

Și poate că și acel trecut al lui l-a modelat să fie așa cum îți place ție sau așa cum îmi place mie.”, a explicat soțul Ioanei Popescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te