De ce se opune soția lui Sergiu Nicolaescu unui film despre viața actorului. A moștenit 1.000.000 €

DE Alex Darvari | Actualizat: 31.08.2023 - 20:45
Sergiu Nicolaescu - Foto: Facebook / Studiourile Buftea

Soția lui Sergiu Nicolaescu se opune realizării unui film despre viața marelui actor. Ioan Cărmăzan, care voia să realizeze filmul, spune că Dana Nicolaescu are drepturile de autor asupra a tot ceea ce reprezintă Sergiu Nicolaescu.

SHARE

Dana Nicolaescu, soția marelui actor Sergiu Nicolaescu, nu e de acord cu realizarea unui film despre viața marelui actor. Sergiu Nicolaescu a murit în 2013. Pe fosta sa soție a întâlnit-o când aceasta avea 18 ani.

„Toată chestiunea s-a împotmolit atunci când am descoperit că brandul Sergiu Nicolaescu a fost luat, pe persoană fizică, de către soția sa, Dana Nicolaescu. Or, dumneaei nu acceptă nici astăzi ca să nu aibă un cuvânt de spus asupra scenariului sau producerii unui film artistic dedicat regizorului Sergiu Nicolaescu”, a declarat Ioan Cărmăzan pentru cancan.ro.

De ce se opune soția lui Sergiu Nicolaescu unui film despre viața actorului. A moștenit 1.000.000 €

Sursa FOTO: AICI

„Când i-am înțeles logica, am încercat să aflu în baza cărei calificări profesionale dorește să avizeze scenariul și producerea unui asemenea film. Fiindcă lumea știe că nu are pregătire în materie. Mi-a replicat că a fost producătoare la Casa de Filme a soțului ei, dar și că legea îi permite așa ceva.

Ea își dorește să controleze orice mișcare! În aceste condiții, șansele de realizare a unui film dedicat lui Sergiu Nicolaescu, fie el artistic sau documentar, sunt egale cu zero. Fiindcă niciun scenarist, regizor sau producător nu va permite o asemenea cenzură, o asemenea intervenție în munca sa!”, a mai spus regizorul.

Sergiu Nicolaescu a lăsat în urma sa o colecţie impresionantă de peste 60 de filme în care a îmbrăcat, pe rând şi mai ales în acelaşi timp, haina de regizor, scenarist şi actor.

Soția lui a moștenit averea lui Nicolaescu care se cifrează la un milion de euro: case, drepturi de autor, bani în bancă. Actorul nu a lăsat niciun testament.

Însurat de 3 ori

Sergiu Nicolaescu a fost căsătorit de trei ori. De prima soţie, Mariana, s-a despărţit la numai trei luni după nuntă, după care a urmat căsătoria cu Gabriela, o cunoscută şi apreciată costumieră, cu care a lucrat la unele dintre filmele sale şi de care avea să se despartă câţiva ani mai târziu.

Citește și: Recunoașteți personajul? A lăsat meseria de inginer pentru cea de actor. Toți i-am iubit filmele

Din anul 2005 era căsătorit cu Dana Nicolaescu, pe care o întâlnise pentru prima dată în 1996, atunci când ea abia împlinise 18 ani. Între ei era o diferență de 48 de ani.

Citește și: 10 ani fără Sergiu Nicolaescu. A vrut să se sinucidă. Ultima soție avea 18 ani când a întâlnit-o

s

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te