Dani Mocanu îi face curte Anamariei Prodan: „Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 10.11.2021 - 11:05
Dani Mocanu îi face curte Anamariei Prodan: „Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca”. / Foto: playtech.ro

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a atras atenția mai multor bărbați. Manelistul Dani Mocanu i-a făcut declarații de dragoste online și a lansat și o melodie cu versuri dedicate sexy-impresarei.

SHARE

„Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca.

Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt doar câteva dintre versurile celei mai noi piese ale lui Dani Mocanu.

De asemenea, manelistul i-a transmis un mesaj celebrei impresare, pe pagina sa de Instagram, în care i-a spus că o iubește de când era mic și să nu sufere după soțul ei.

Citește și: Bia Khalifa, iubita rapperului Tudor Sișu, a dezvăluit că este bisexuală

„Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare. Și în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu cel puțin te iubesc de când eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe pagina lui de Instagram, relatează wowbiz.ro.

Anamaria Prodan a aflat de la fiul său că Dani Mocanu e „numărul unu din România”

Aceste avansuri din mediul online și dedicații din melodii nu au avut cum să nu ajungă și la urechile impresarei. Anamaria Prodan a dezvăluit că și-a întrebat fiul cine este Dani Mocanu și a aflat că e „numărul unu din România”. 

„Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: VIDEO Nunta anului, în Iași: tanti Sofica, 76 de ani, i-a spus „Da” lui Miluță, burlacul satului

Sexy-impresara a dezvăluit că declarațiile lui Dani Mocanu sunt, de fapt, un business, motiv pentru care nu ar fi avut aceleași reacții la adresa unei femei mai puțin cunoscute. Cu toate acestea, Anamaria Prodan îl felicită pe Dani Mocanu pentru strategia lui de promovare.

„Bravo lui! E business-ul lui! Nu o face pentru Anamaria Prodan, o face pentru vizualizări, pentru că Anamaria Prodan vinde foarte bine. Iar el chiar are niște recorduri în Youtube! Pe puțini îi duce mintea să fi făcut sau să facă așa ceva! Și nu i-ar fi făcut declarații de dragoste unei Vasilica din deal, a găsit cel mai bun nume, unul care vinde. Normal că și vizualizările sunt pe măsură. Iar el face bani! Normal că nu îl interesează cine e persoana căreia îi face declarații, este business, iar asta e de felicitat”, a mai spus vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te