Cum să te îmbraci la modă? Sfaturi de modă pentru bărbați

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 14.10.2022 - 16:57
Cum să te îmbraci la modă? Sfaturi de modă pentru bărbați

Fashion-ul sau moda, nu mai sunt de mult timp ceva caracteristic doar femeilor.

SHARE

În zilele noastre bărbații de toate vârstele acordă o mare atenție aspectului fizic și investesc timp și bani în informarea despre ultimele tendințe și în achiziționarea de produse care să le dea aspectul fizic dorit.

De la haine și accesorii, la încălțăminte și tunsori, totul trebuie să fie adaptat ultimelor cerințe în modă, în primul rând pentru a-ți spori încrederea în tine, apoi pentru a te face admirat în societate.

Ce fel de haine să alegi pentru fi la modă?

Tendințele în modă se schimbă în fiecare sezon, uneori este dificil să faci față tuturor schimbărilor, în plus nu îți cumperi haine pentru a le purta doar de câteva ori. Așa că este foarte important să adaugi în garderoba ta, în primul rând, piese vestimentare clasice, care nu se vor demoda ușor și pe care le poți purta mai multe sezoane.

Acestea sunt de obicei acele piese care nu ies foarte tare în evidență, dar care îți dau un look chic și îngrijit. Culorile pentru aceste piese vestimentare sunt de obicei neutre, uni, fără a exagera prin imprimeuri și texturi.

La acestea poți să accesorizezi niște pantofi bărbați negri, simpli, care se vor asorta atât unei ținute elegante, cât și unei ținute casual.

Dar pe lângă aceste piese vestimentare must have, trebuie să ai în garderobă și piese vestimentare specifice anumitor colecții sau design-eri, pe care le îndrăgești și care te reprezintă. Aceste piese sunt de obicei ușor extravagante, în culori și texturi îndrăznețe, care te vor scoate din anonimat. Fie că vorbim de o ținută elegantă, una casual sau una sport, în mod sigur nu vei trece neobservat. 

Ce accesorii să folosești pentru o ținută masculină?

Pe lângă hainele pe care le porți, o ținută este corect pusă în valoare abia când folosești și accesorii. Acestea nu sunt doar pentru femei și trebuie să știi cum și ce să folosești pentru a face din ținuta ta una frumoasă, dar nu încărcată. Ceasurile sunt printre preferatele alese de bărbați.

Acestea nu doar că sunt utile, dar îți pun în evidență vestimentația într-un mod plăcut. Pe lângă asta, încălțămintea potrivită poate fi considerată tot un accesoriu. Niște pantofi din piele, cu anumite accesorii sau accente de culoare și diferite texturi introduse pe lângă materialul de bază, pot fi o pată de frumos într-o ținută oarecum simplă. Gențile și portofelele sunt ceea ce definesc o ținută.

Poți să alegi dintr-o gama variată de produse doar aruncând un ochi pe

 

Gențile trebuie să fie utile, dar să aibă și un aspect frumos și să se asorteze ținutei tale. Portofelele de piele, cu diferite tipuri de compartimentări, sunt cel mai des folosite.

Acestea sunt potrivite atât pentru a-ți transporta actele cât și pentru carduri și bani cash. Un trend în acest domeniu îl reprezintă cele cu protecție RFID, care sunt destinate prevenirii fraudelor prin citirea cardurilor bancare de către persoane neautorizate.

Un alt accesoriu îl reprezintă ceea ce porți pe cap. Fie că vorbim despre o pălărie, o șapcă sau o căciulă, acestea trebuie să fie în ton cu restul vestimentației, ca și colorit și stil, și să asigure și protecția termică sau anti umezeală pentru care au fost alese. 

_____________

Articol sponsorizat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te