Cum să joci loto online de pe telefon, tabletă sau laptop

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 28.03.2023 - 15:53
Sursa foto shutterstock

Loteriile sunt cele mai vechi jocuri de noroc, iar versiunile actuale de loto online au milioane de fani în toată lumea.

SHARE

Ca să te bucuri și tu de numerele câștigătoare și extragerile frecvente, joacă loterii pe internet, prin intermediul dispozitivelor mobile: smartphone, tabletă, laptop. Iată ce trebuie să știi când pariezi online pe numere la loto.

Joacă pe site-uri de pariuri sportive, loto și casino online

Alege device-ul favorit și accesează aplicația mobilă a operatorului de betting. Cele mai bune site-uri de pariuri sportive, loto online și jocuri de cazinou îți oferă posibilitatea să mizezi pe numere la zeci de extrageri zilnice și săptmânale. Selectezi loteriile preferate și te bucuri de extrageri live, statisticile numerelor de la jocurile anterioare, pariuri rapide, asistență online, metode de plată securizate și transparente.

Citește termenii și condițiile pentru loto online

Ca să pariezi pe numere și să beneficiezi de toate avantajele jocului online pe dispozitive mobile, citește cu atenție regulile de joc prezentate pe site-ul operatorului de betting. Află care sunt termenii și condițiile pentru pariuri, mizele minime și maxime, modalitățile de plată și opțiunile de pariere. Ai la dispoziție mai multe combinații de numere decât la loteriile stradale, iar norocul te așteaptă la un click distanță. Respectă pașii de creare a contului de utilizator, de validare a datelor și de gestionare a bugetului de joc (depuneri, pariuri, retrageri).

Alege diferite tipuri de loterii online

Pentru mai multă distracție la loto online pe device-uri mobile, joacă la diferite loterii internaționale. În oferta Betano regăsești sute de extrageri, după doar câteva minute de la plasarea unui pariu poți să-ți încerci șansa la un nou joc sau să grupezi mai multe pariuri pe un bilet. Găsești cea mai bogată ofertă de loto online aici, te așteaptă loterii online precum Polonia Keno 20/70, Grecia Kino  20 din 80, cu extrageri la fiecare 5 minute. Ai șanse mari de câștig la Italia Keno, Polonia Multi, Cehia Keno, Slovacia Keno, Italia MillionDay, Win for Life, Loto Keno Slovacia, Ungaria Putto 8/20 și multe altele, inclusiv EuroMillions 5/50, loteria europeană organizată în 9 țări simultan.

Mizează pe diverse combinații de numere la loto online

Plasezi pariurile la loto online printr-un click pe ecranul telefonului sau pe display-ul laptopului. Creează-ți o strategie de joc, începe cu bilete simple și încearcă diverse combinații de numere, ca să ai șanse suplimentare la extragerile de loto online. Inspiră-te din metodele de pariere utilizate la jocuri de noroc: numere ce apar frecvent la jocurile anterioare (hot numbers) sau numere extrase mai rar (cold numbers). Poți să plasezi pariuri loto pe cele mai frecvente perechi de numere sau pe scheme cu 22 de numere. Ai la dispoziție sisteme cu miză progresivă sau strategii de pariere bazate pe probabilități.

Descoperă promoțiile și joacă responsabil la loto online

Pe site-ul operatorului de betting găsești promoții speciale pentru jocurile de loto online. Descarcă aplicația Betano direct din Play Store și beneficiezi de freebet, free spins pentru sloturi, premii de bun-venit. Pariază responsabil și joacă la loto online de pe telefon, tabletă sau laptop doar pe site-urile operatorilor de pariuri ce au licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te