Irinel Columbeanu nu a mâncat salam cu soia în comunism. Iubirea „fără interese” avută cu o vedetă

DE Alex Darvari | Actualizat: 08.10.2022 - 10:36
Romanița și Irinel - FOTO: Youtube

Tatăl lui Irinel Columbeanu, afaceristul John Columbeanu, era un om important în partidul comunist. Încă de pe atunci, familia Columbeanu deținea o casă în Ploiești și avea o situație materială foarte bună.

SHARE

Romanița Iovan spune, totuși, că Irinel nu era așa de bogat, chiar dacă Irinel se învârtea în cercuri bune, tatăl său, Ion Columbeanu, era șeful de protocol de la guvern.  

Se spune că după Revoluție, când Romanița a hotărât să devină designer, Irinel a fost cel care a ajutat-o cu bani. De altfel, o vreme au circulat multe legende despre sumele pe care Irinel Columbeanu le-ar fi băgat în afacerea iubitei sale, dar și despre un cadou de despărțire consistent, artă wowbiz.ro.

Citește și: Adrian Titieni, la 4 ani după ce a fost părăsit pentru Al. Papadopol: Văd iubirea ca un compromis

”Nimeni nu are o poză cu noi (n.red cu ea și cu Irinel Columbeanu). Toţi vorbesc din auzite. Nu ar fi fost nimic rău ca el să-mi fi asigurat protecţia financiară, dar Irinel Columbeanu, când era iubitul meu, nu avea nimic.

Citește și: Medic apreciat s-a sinucis din cauza remușcărilor. Mesajul dat soției înainte să se arunce în gol

Nici casa, nici maşinile pe care le are acum, nici banii din conturi. Amândoi am pornit de la zero. După Revoluţie, şi-a cumpărat tot o maşină inferioară, după Oltcit-ul de dinainte. Stătea cu chirie, la ICRAL. Importurile de papucei (n.r. prima afacere a Romaniţei a fost cu espadrile aduse din China) le-am garantat cu imobilele alor mei, el nu s-a amestecat în business-ul meu. Atunci când eu construiam, noi nu mai eram de mult împreună. Ca să nu mai zic că am fost înaintea lui în domeniul imobiliar. El a cumpărat în Piaţa Victoriei, dar eu am construit de la zero”, spunea Romaniţa în respectivul interviu, unul dintre puținele în care a vorbit despre Irinel Columbeanu. 

Irinel Columbeanu a beneficiat din plin de relațiile lui John Columbeanu


John Columbeanu, tatăl fostului milionar de la Izvorani, a fost un om de afaceri foarte respectat pe vremea regimului comunist. Acesta a făcut o avere impresionantă încă din tinerețe. Se presupune că John Columbeanu a fost șeful protocolului în toate guvernele, începând de pe timpul lui Gheorghe Gheorghiu Dej și până la Adrian Năstase, în 2002. Alături de soția sa, Georgeta, a muncit până la finalul vieții pentru ca fiului său să nu îi lipsească nimic. Într-un interviu acordat unei publicații autohtone, în 2011, afaceristul a dezvăluit că el a fost cel care l-a lansat în politică pe Sorin Oprescu, scrie bzi.ro

Cea mai profitabilă afacere a familiei Columbeanu a fost asocierea cu firma Alcatel, gigantul francez din domeniul comunicațiilor. Până în 2007, firma Promotion Group a fost reprezentanta oficială în România a firmei. Averea moștenită de Irinel Columbeanu era estimată la peste 120 de milioane de euro. Din păcate, în 2008, afaceristul a fost executat silit pentru credite neplătite la bănci.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te