Celebru designer, internat la psihiatrie după pierderea averii. Depresie de la un sfert de milion €

DE Bianca Iosef | Actualizat: 04.11.2022 - 15:47
Flora Năstase - FOTO: captura
Flora Năstase- Foto: FACEBOOK
Flora Năstase: FOTO: Viva.ro

Un celebru designer de blănuri din România a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut după ce și-a pierdut averea de un sfert de milion de euro.

SHARE

Celebrul designer a hotărât să-și investească toată averea la bursă, însă această decizie neinspirată a costat-o foarte mult. Flora Năstase își pierduse toți banii! Din cauza acestei traume, vedeta a fost internată la Psihiatrie doi ani la rând.

„Eu am fost internată pentru suferința provocată de această problemă.”, a declarat Flora Năstase, într-un interviu potrivit WOWbiz.   

Vedeta a mărturisit că a fost nevoită să-și revină atât material, cât și psihic.

Citește și: 12 tancuri franceze vor ajunge în România. Vor staționa la Cincu împreună cu 1.500 de soldați

„ Nu am avut încotro. Pentru că a-ți plânge de milă e un lux, a fi depresiv e un lux. Ca să poți să fii depresiv, trebuie ca cineva să te îngrijească, să ai susținere materială. Eu nu am fost în situația de a-mi permite acest lux. Eu a trebuit să mă ridic și să muncesc, pentru că a trebuit să exist! A trebuit să plătesc un credit de 250.000 de euro, a trebuit să-mi plătesc lumina, gazele și ce mai aveam. Nu mi-am putut permite luxul de a-mi plânge de milă. Acesta e un lux.”, a declarat Flora Năstase.

Citește și: VIDEO Efectul crizei: s-au înmulțit infracțiunile de cămătărie, înșelăciune, fals și spălare de bani

Celebrul designer de blănuri a declarat că timp de un an a căzut psihic din cauza datoriilor pe care le acumulase. Vedeta a mărturisit că timp de șase luni nu a știut de ea, iar după doi ani s-a internat la Psihiatrie, unde a început un tratament.

„ În primul an după ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat și în momentul în care am rămas fără un leu în buzunare – cu 10.000 de euro datorie la stat, ca impozit pe profitul pe care l-a generat acest furt al banilor, pe care a trebuit să-l plătesc, și cu o rată la bancă de 2500 de euro –, atunci am căzut. Atunci au fost cele șase luni în care nu am știut de mine, iar internarea a venit după doi ani. Și în care, pur și simplu, mă tăvăleam pe jos.

Atunci, în primul an, m-a ajutat un prieten de-al meu. De fapt, când spun un prieten, nu e doar un prieten, pentru că e puțin spus ce a făcut el în momentele grele. M-a ajutat și, un an de zile, mi-a plătit ratele la credit. Așa am reușit să mă adun și, cât de cât, să mă remontez. După doi ani, am ajuns la spital, probabil de la stresul acumulat și de la oboseală. După acești doi ani, am realizat că nu mai pot continua și a trebuit să mă internez, să încep tratamentul.”, a explicat Flora Năstase.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te