Cele mai bune jocuri online pentru timpul tau liber

DE Newsweek România | Actualizat: 20.06.2019 - 15:25

Internetul a schimbat mult modul in care ne petrecem timpul liber, astfel ca de multe ori tot ceea ce avem nevoie pentru a ne relaxa si a ne simti bine se afla la doar cateva click-uri distanta.

SHARE

Nu mai e nevoie sa iesi din casa pentru a te distra atunci cand ai o seara libera sau un weekend neocupat. Tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi la un portal de jocuri online si sa incepi sa joci.

Numarul celor care joaca jocuri online a crescut considerabil in ultimul deceniu. Pachetele de internet au devenit accesibile, iar oferta de jocuri online este tot mai vasta, astfel ca sunt din ce in ce mai multe persoane care aleg sa isi omoare timpul jucand online inclusiv jocuri de noroc. Daca sunteti deja atrasi, аflati mai multe despre aceste jocuri aici!  

Avantajele jocurilor online sunt multiple. Pe de o parte ele ajuta la diminuarea stresului. Pe langa adolescenti, si multi adulti se indreapta frecvent spre jocurile online pentru a se relaxa. Exista aplicatii speciale sau pur si simplu conexiuni directe dintr-un portal catre jocurile preferate, astfel ca atunci cand ai 5 minute de pauza te poti juca foarte usor.  

Acum, jocurile online au devenit mult mai interactive. Sunt mai sofisticate, mai realiste. Exista jocuri online unde jucatorii pot purta conversatii cu alti jucatori. Noile experiente de joc au dus la dezvoltarea comunitatilor de jocuri virtuale din intreaga lume.  

Un alt avantaj este dat de faptul ca poti castiga bani in timp ce te joci. Nu este vorba doar de distractie. Poti chiar avea si o serie de foloase materiale de pe urma jocurilor online.  

Ce poti juca online   Exista o multime de jocuri online disponibile pe internet, astfel ca alegerea poate fi o adevarata provocare. Ce poti insa sa joci?  

Sloturi online. Este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc online. Iti creeaza emotii si este foarte distractiv. Faptul ca nu joci intr-o sala de jocuri clasica are si un mare avantaj: iti poti alege singur masina pe care joci. In plus, ai masinile disponibile non-stop. Si gama de jocuri este mai mare. Tot ce trebuie sa faci este sa iti fixezi din start o suma pe care vei paria si sa nu o depasesti.  

Jocurile online sunt atractive prin grafica realista pe care o au, dar si prin efectele sonore pe care le creeaza.  

Poker online. Daca nu stiai, poti juca legal poker online in Romania. Trebuie insa sa intri pe un site de gambling autorizat de catre ONJN. Vei descoperi un mod de joc absolut fascinant, vei beneficia de pachete de bun venit si de bonusuri de pana la 200%. Un avantaj mare este dat de faptul ca, jucand online, vei avea mereu parte de adversari si nu vei fi nevoit sa iti gasesti un prieten disponibil.  

Poti alege o camera destinata jucatorilor incepatori sau celor de ocazie. Te va captiva grafica moderna a acestor jocuri online.  

Pariuri sportive. Nu trebuie sa mergi pana la o sala de pariuri pentru a pune miza pe un joc. E suficient sa ai un telefon conectat la internet. Vei vedea ca, mai nou, agentiile si-au diversificat mult oferta, astfel ca ai mereu optiuni de pariere. Mai mult, ai pachete de bun venit, dar si bonusuri substantiale.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.