Celentano își ia o mașină nouă cu banii pe un sezon din „Las Fierbinți”. Cât câștigă Giani și Bobiță

DE Bianca Iosef | Actualizat: 06.01.2023 - 16:46
Actorii din Las Fierbinți- Foto: FACEBOOK

Serialul de televiziune, Las Fierbinți, a ajuns la sezonul 20, dovadă clară că este apreciat de români. Primele filmări au avut loc acum mai bine de 10 ani și a căpătat rapid popularitate.

SHARE

Actorii care dau viață personajelor încă de la începutul anului 2012 au prins imediat la publicul care i-a îndrăgit de la primul episod. Însă cu toții ne întrebăm cu ce sumă sunt remunerați aceștia. Salariile actorilor din Las Fierbinți încep de la 500 de euro pe epsiod.

Adrian Văncică (Celentano)

Citește și: Guvernul din spatele gratiilor. 23 de miniștri condamnați după 1989. Au luat de 90 ani de închisoare

Adrian Văncică se pare că este cel mai bine plătit actor din „Las Fierbinți”. Pentru fiecare episod el ar încasa, nici mai mult, și nici mai puțin de 1.500 de euro. Chiar dacă personajul Celentano din serial trăiește la limita sărăciei, în realitate, actorul câștigă o sumă frumoasă în fiecare lună.

Citește și: Accident fatal la vânătoare. Un tânăr și împușcat mortal bunicul cu o pușcă deținută ilegal

Mihai Bobonete (Bobiţă) 

Pe locul secund vine actorul Bobonete, cu rolul cârciumarului în serial. Pentru fiecare episod filmat, Mihai Bobonete primește 1.000 de euro, sumă pe care o încasează din 2012.

Costi Diţă (Giani) – 1.000 de euro

Faima lui a depășit granițele. Și-a intrat atât de bine în pielea personajului, încât uneori îi este greu să iasă din ea. „Ideea este că mă trezesc cu reflexe. Se creează reflexe de vorbire, de gesturi. Dacă aș avea acum de interpretat un personaj serios, atunci am o problema. Mi-e greu să scap de asta, dar evident, o pot face”, a spus el.

Anca Dumitra (Geanina) – 500 de euro

Chiar dacă nu câștigă la fel de mult ca ceilalți colegi, Anca Dumitra, care la rândul ei a făcut senzație cu interpretarea personajului ei, Gianina, primește pentru fiecare episod filmat suma de 500 de euro, potrivit WOWbiz.

Ce s-a întâmplat cu barul lui Bobiță

Serialul „Las Fierbiţi” a fost lider absolut de audienţă pe 6 decembrie, când s-a difuzat episodulul în care Bobiţă a rămas fără cârciumă, după combinaţiile eşuate ale lui Dorel. Localul din Fierbinţi s-a făcut scrum, în urma unei explozii care i-a şocat pe toţi.

Adevăratul proprietar al cârciumii, Cristi „Neamţu” Sauciuc, a dezvăluit care e povestea din spatele incidentului pe care l-am urmărit cu sufletul la gură la tv.

Citește și: Cârciuma lui Bobiță și magazinul lui Oaie din „Las Fierbinți”, închise. Care va fi soarta serialului

În spatele acestui scenariu stă o poveste adevărată. Cristi Neamţu spune că nu crede că se vor mai filma secvenţe din serial în barul său.

„Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc. Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieşi un episod mai interesant ca al lor. ­Mi-au dat de înţeles că nu vor mai filma şi că de la anul se mută la ei unde şi-au făcut studiouri. Vor să mute acolo şi magazinul lui Oaie, nu numai barul lui Bobiţă. Cică ar vrea să-şi facă un studio performant, ca cel de la Buftea”, a declarat acesta. 

Adevăratul Bobiță a mai declarat că nu e încrezător că producătorii vor reuși cu noul studio. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te