Ce rucsac din piele să alegi pentru a arăta la modă? (P)

DE Newsweek România | 30.08.2021 - 13:01
Ce rucsac din piele să alegi pentru a arăta la modă? (P)

Pentru a găsi rucsacul potrivit, este nevoie să definești câteva criterii esențiale în alegerea lui.

SHARE

Fie că este vorba despre scopul achiziției, fie că este vorba despre materialul din care este realizat realizat sau despre modul în care este compartimentat...toate acestea sunt, alături de altele, criterii importante pe baza cărora alegerea ta va merge într-un anume sens.

Rucsacul din piele este recunoscut ca fiind cea mai bună alegere atunci când vine vorba de calitate și funcționalitate a acestor tip de genți. 

Ce criterii să ai în vedere atunci când alegi rucsacul de piele potrivit?

Pentru ca rucsacul pe care îl alegi să fie cel potrivit, definește, înainte de toate, nevoile pe care le ai. Ai vrea un rucsac de piele pe care să îl porți zilnic la birou? Sau un rucsac de piele pe care să îl porți ocazional pentru a-ți pune portofelul și cheile în el?

Sau poate că ai nevoie de un rucsac pe care să îl folosești în scop turistic...

Însă este important de reținut că oricare ar fi scopul pentru care îl iei, rucsacul tău din piele trebuie să se potrivească stilului personal pe care îl ai. Alegerea unuia dintre modelele de rucsacuri de piele pe care le găsești comercializate într-o gamă atât de variată este o chestiune de gust și de preferințe. 

Un alt criteriu important atunci când alegi rucsacul potrivit este confortul pe care îl asigură acestuia purtătorului, precum și modul de compartimentare. Confortul este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în calcul oricând, chiar dacă alegi o geantă, o pereche de pantofi sau anumite articole de vestimentație de pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte.

Pentru a beneficia de un confort crescut, este important ca rucsacul să fie realizat din materiale de calitate, iar pielea moale, rezistentă, este unul dintre cele mai recomandate materiale în acest sens; de asemenea, este important ca acesta să fie prevăzut cu curele reglabile și, dacă este posibil, și cu o curea la piept, pentru o susținere mai bună. Mânerul de transport este la fel de important pentru ca rucsacul să poată fi purtat și manevrat cu ușurință. 

Ce rucsacuri din piele se poartă acum?

Tendințele în modă în ceea ce privește rucsacurile din piele sunt extrem de versatile. Un rucsac din piele neagră sau maro, simplu, cu două compartimente și cu curele subțiri rămâne alegerea clasică a celor care iubesc simplitatea. Cei care doresc să iasă în evidență prin alegerea unui rucsac la modă se pot orienta spre un rucsac colorat, cu detalii strălucitoare.

Cele mai căutate culori în acest sezon sunt verde, portocaliu, albastru deshis, galben. Detaliile strălucitoare pot fi adăugate pentru a fi mai atractive, dar și pentru a obține un aspect tineresc, jucăuș. 

Rucsacul din piele rămâne astfel una dintre principalele alegeri ale celor care vor să fie în pas cu moda. Modelele de rucsacuri din piele sunt versatile, se găsesc în culori diverse și pot avea detalii care le pot face unice. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te