Simona Halep, care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie, a fost extrem de fericită la petrecerea care a urmat cununiei sale cu Toni Iuruc (42 de ani).
Când a venit momentul Loredanei, aproape toți invitații au năvălit pe ringul de dans. Artista, care i-a dedicat Simonei și un mesaj special, a făcut un show, care i-a dat ”peste cap” până și pe organizatori. Așa se face că unul dintre momentele importante de la un astfel de eveniment, tăierea tortului în fața invitaților, nu s-a mai petrecut, susține fanatik.ro.
Citește și: Clanul Corduneanu, scandal între frați și neveste. Beleaua și Ramona au sărit la Alina pentru o casă
”I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. 'Bună seara, iubite!', normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva.
Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one”, a spus Loredana Groza, înainte să înceapă show-ul.
Meniul de la nunata Simonei: Ce este piperchi târgâsiti şi din ce se prepară
Petrecerea de după cununia civilă a avut loc la Constanţa, la clubul pe care îl deţine naşul celor doi miri, Dani Caramihai, şi au fost invitate 300 de persoane. Antrenorul Darren Cahill nu a putut ajunge şi a postat un mesaj: "Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!"
Cununia religioasă şi petrecerea de nuntă vor avea loc anul viitor.
Pentru că vorbim despre două familii de machedoni, iar cei mai mulţi dintre invitaţii de la nunta au fost rude, din meniu nu avea cum să lipsească felul piperchi târgâsiti.
Este tocăniţă de ardei cu roşii şi brânză sărată, cu sos îngroşat cu ou. Se găteşte în tigaie şi nu are nevoie de ceapă călită, însă iese ceva delicios. Este nevoie ca roşiile să fie foarte coapte, zemoase, iar ardeii proaspeţi pentru a fi tari.
Conform siteului divainbucatarie.ro, sosul trebuie îngoşat cu ouă, dar nu trebuie să arate ca o omletă. Pentru acest lucru, atunci când sunt adăugate ouăle, bătute bine în prealabil, trebuie amestecat rapid pentru a nu apuca să se coaguleze.
Meniu
- mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
plăcinte Machedoneşti servite cu lapte bătut - salată de vinete servită cu ardei copţi
- zacuscă de legume
- piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
- piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
- platou de crudităţi
Aperitiv
- scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartar.
- piept de raţă cu Chutney de mango
- terină de foie gras cu trufe tartar de vită cu chips de cartofi dulci
- tartar de ton cu biscuiţi de miso
- scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice
- tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
Peşte
- peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche
- piure de broccoli şi vinegretă de mango
Sarmale
- în foi de viţă
- în foi de varză
Carne
- muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de
- porumbel
- langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
- Open bar
- Şampanie Dom Perignon,
- Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal, Mars Kasei