Cum arată, acum, Lucy din Dallas. J.R. și Miss Ellie au salvat-o de la moarte în viața reală

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 12.06.2023 - 18:56

Charlene Tilton este cunoscută mai ales pentru faptul că a interpretat-o ​​pe Lucy Ewing în celebrul serial Dallas, difuzat între anii 1978-1991. Ea a povestit cum au salvat-o de la moarte colegii de platou care interpretau personajele JR, Miss Ellie și Jock.

SHARE

Charlene Tilton (64 de ani) a devenit celebră în lumea întreagă datorită rolului Lucy Ewing, pe care l-a interpretat în serialul de succes Dallas, difuzat între anii 1978-1991.

Serialul Dallas a avut 357 de episoade şi a stabilit atunci numeroase recorduri de audienţă, iar 30 de secunde de publicitate în timpul serialului ajunseseră să coste 700.000 de dolari.

După ce a apărut în filmul de televiziune A Welcome Home Christmas, în rolul Lynn Marquee, Charlene Tilton a acordat mai multe interviuri în care a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat atunci când celebritatea dobândită datorită rolului devenise un aspect negativ al vieții sale.

Cum au salvat-o de la moarte JR , Miss Ellie și Jock în viața reală pe Lucy din Dallas

Ea a dezvăluit că a avut o relație cu adevărat specială cu actorii alături de care a filmat pentru serialul Dallas, ba mai mult decât atât, aceștia au salvat-o de la moarte și au ajutat-o să nu se apuce de droguri.

„Eram aşa de naivă. La acea vreme, aveam doar 17 ani şi consumul de droguri era în floare. Angajaţii de la clubul de noapte Studio 54 îmi ofereau. Colegii din serial, mai ales Larry Hagman (JR), Barbara Bel Geddes (Miss Ellie) şi Jim Davis (Jock Ewing), au aflat şi m-au disciplinat”, a povestit Charlene Tilton.

Citește și: Povestea lui Bruce Willis, actorul care nu își mai amintește că a fost cel mai greu de ucis

Datorită succesului de care s-a bucurat serialul Dallas, actrița obținuse o avere importantă.  Salariul ei, atunci când popularitatea serialului era maximă, era de 50.000. de dolari pentru fiecare episod.

A pierdut toți banii pe care-i strânsese

Actrița Charlene Tilton, care a interpretat-o pe Lucy Ewing, la lansarea unui scurtmetraj, în martie 2023 Foto: Profimedia Images

Tilton a povestit cum a reușit să piardă toți banii pe care îi strânsese. Unul dintre contabilii ei i-a furat banii și chiar a ajuns în închisoare, altul a făcut investiții neinspirate în numele ei, iar o mare parte din bani au fost investiți în îngriirea mamei ei.

Citește și: Vă amintiți de băieții Pic și Poc, desenele animate românești care concurau cu Miaunel și Bălănel ?

„Mama mea a fost foarte bolnavă mulți ani. Și, spre finalul vieții ei, timp de 19 luni, a fost conectată la un aparat respirator. Eu am plătit toate facturile medicale. A ține pe cineva în viață cu ajutorul unui aparat respirator timp de 19 luni este foarte costisitor”, a povestit Charlene Tilton.

Acum, la 64 de ani, actrița locuiește în Nashville, alături de fiica ei, Cherish, și cei doi nepoți. Ea își petrece timpul implicându-se în activitatea organizației nonprofit Actors for Autism, fiind unul dintre ambasadorii acestui grup.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te