Ce hoteluri rezervă românii pentru aventuri extraconjugale

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 09.07.2021 - 20:29
Ce hoteluri rezervă românii pentru aventuri extraconjugale. Foto Pexels.com

Aproximativ 40% dintre cuplurile necăsătorite și 25% dintre cuplurile căsătorite s-au confruntat cu cel puțin un episod de infidelitate, conform unor studii realizate recent în Statele Unite ale Americii.

SHARE

Același studiu spune că 20% dintre barbați caută o relație extraconjugală, în timp ce procentul în rândul femeilor este de 13%.

Specialiștii psihoterapeuți sunt de părere că fenomenul relațiilor extraconjugale a fost accentuat de perioada post-pandemică, iar această situație a fost cu siguranță replicată și în România.

În 2020, una din trei căsnicii a sfârșit într-un proces de divorț. Travelminit.ro a realizat o listă a caracteristicilor pentru hotelurile căutate de amatorii de aventuri extraconjugale.

Hoteluri cu servicii SPA și piscină

Cele mai căutate caracteristici pentru hotelurile de cuplu rămân serviciile SPA și piscină interioară sau exterioară, dar la fel de importantă este și poziționarea într-o zona mai retrasă, mai puțin turistică. Sunt preferate hotelurile mari sau proprietățile tip resort cu un număr crescut de camere și mai puțin pensiunile sau proprietățile de tip boutique hotel.

CITEȘTE ȘI: Toate aberațiile lui Pițurcă despre Euro2020: „La fotbal, cel mai frumos lucru este să marchezi”

Românii sunt dispuși să plătească mai mult pentru hotelurile în care își consumă aventurile extraconjugale

Din experiența hotelierilor, românii sunt dispuși să aleagă hoteluri mai bune pentru aventurile extraconjugale și să plătească mai mult decât în cazul vacanțelor de familie. Se preferă servirea mesei în cameră sau se rezervă zone dedicate din cadrul restaurantelor. Nota de plată este mai mare decât o masa obișnuită de vacanță.

Se evită zonele turistice cunoscute

În ceea ce privește destinația preferată pentru astfel de escapade, hotelierii confirmă că se evită zonele turistice cunoscute, mai ales în plin sezon, și că se preferă hotelurile de oraș (Timișoara, Brașov, Oradea, Cluj, București, Iași) sau hotelurile situate într-un cadru natural bogat.

Orașele sunt preferate pentru că oferă cadrul perfect pentru a se pierde în mulțime, există o paletă largă de tipuri de hoteluri sau apartamente închiriate în regim hotelier. La fel de căutate sunt și hotelurile situate în natură, departe de zonele turistice aglomerate.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.