Butonul secret al mașinii de spălat vase care îți va schimba viața pentru totdeauna. Unde se află?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 10.08.2024 - 19:05
Butonul secret al mașinii de spălat vase care îți va schimba viața pentru totdeauna - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)
Butonul secret al mașinii de spălat vase care îți va schimba viața pentru totdeauna - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)

Mașina de spălat vase are un buton secret care îți poate schimba viața. Dacă îl găsești vei reuși să faci rost de mai mult spațiu. Astfel vei putea spăla cu ușurință pahare sau vase mai înalte.

SHARE

Mașina de spălat vase este unul dintre cele mai esențiale aparate din orice casă, deoarece acest dispozitiv nu numai că face mai ușoară păstrarea vaselor și a sticlei impecabile, dar vă ajută și să economisiți timp și efort. 

Aceasta poate include un buton secret care vă permite să câștigați mai mult spațiu. Când este activat, compartimentul superior se reglează, oferind înălțimea necesară pentru a plasa în siguranță pahare de cristal și alte ustensile.

Butonul secret al mașinii de spălat vase care îți va schimba viața pentru totdeauna. Unde se află?

În loc să petreci ore întregi spălând vase, poți petrece acest timp făcând alte activități, cum ar fi să te uiți la televizor sau să te relaxezi. Cu toate acestea, ca orice lucru în viață, există mici provocări care pot apărea cu acest dispozitiv și atunci când vine vorba de spălarea paharelor din cristal, de exemplu. 

Citește și: Butonul secret de pe panoul de bord al mașinii care te ajută să faci economie de 20% la combustibil

Cum se spală paharele în mașina de spălat vase

Dintre toate ustensilele pe care le poți pune în mașina de spălat vase , paharele din sticlă sunt una dintre cele mai greu de spălat, mai ales datorită naturii dimensiunilor lor, așa că găsirea unui loc potrivit poate fi complicată. 

Această problemă apare deoarece compartimentul superior al aparatului, unde în mod normal plasezi pahare și căni, nu este suficient de înalt pentru a găzdui paharele. 

Citește și: Butonul secret al mașinii de spălat care te ajută să o cureți mai ușor. Unde se află?

Alternativa este să le așezi în compartimentul de jos, dar prezintă un risc mai mare de rupere din cauza mișcării în timpul ciclului de spălare . Daca te afli in aceasta situatie, nu-ti face griji, nu trebuie sa apelezi la metode alternative.

Există o soluție de care mulți nu sunt conștienți și anume că majoritatea mașinilor de spălat vase includ un buton pe lateral care ușurează această problemă . Când îl apăsați, compartimentul superior se mișcă în jos cu câțiva centimetri, câștigând înălțime și permițându-vă să plasați ochelarii în siguranță. 

Pentru a găsi acest buton secret , priviți în lateral și căutați un buton sau o pârghie mică. În funcție de modelul mașinii tale de spălat vase, aceasta poate fi mai mult sau mai puțin vizibilă, dar cu puțină atenție o vei găsi fără probleme.

Citește și: Ce buton trebuie să apeși la mașina de spălat să-ți iasă hainele imaculate fără produse scumpe

Odată localizat, pur și simplu apăsați-l și veți observa cum compartimentul alunecă în jos, creând spațiul suplimentar de care aveți nevoie, unde puteți așeza fără probleme paharele de cristal. Nu ezitați să căutați acest buton și profitați la maximum de această caracteristică utilă a mașinii de spălat vase.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te