Boxe wireless cărora le place apa

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 03.08.2018 - 08:08

Sigur, nu trebuie să vă imaginați că veți înota cu o boxă „lipită“ de spate. Deși nu este chiar imposibil.

SHARE

Pentru melomanii cărora le plac mișcarea și activitățile în aer liber, există boxe fără fir ce pot fi conectate prin Bluetooth la smartphone, de exemplu, care, indiferent de vreme sau mediu, pot reda melodiile preferate la standarde de calitate înalte. Oferta de boxe wireless de exterior care rezistă la apă și praf este vastă. Pe lângă design, dimensiuni și greutate, o caracteristică extrem de importantă este factorul „IP“. 

Nu, nu este vorba despre protocolul de conectare la Internet, ci despre indicele de rezistență la umezeală și apă. Astfel, „IP“-ul boxelor este urmat de două cifre, iar cel mai des întâlnit este „IP67“, care indică că faptul că respectivele difuzoare suportă praful și pot fi scufundate în apă până la 30 de minute, fără a avea de suferit.

JBL Charge 3

Cu un design simplu și robust, JBL Charge 3 este o boxă completă, cu o frecvență de răspuns între 65Hz și 20kHz și un bass puternic pentru gama din care face parte, care oferă o autonomie pe baterie de până la 20 de ore. Mai mult, gadget-ul poate fi folosit și pe post de sursă de energie pentru încărcarea telefonului mobil. JBL Charge 3 cântărește 800 de grame și menține legătura wireless pe o distanță de până la zece metri.

Fugoo Style

Probabil marca Fugoo nu vă gâdilă timpanul. Dar modelul Fugoo Style, care cântărește doar 450 de grame, oferă una dintre cele mai bune autonomii de pe piață – 40 de ore de muzică fără întrerupere.
Frecvența de răspuns a difuzoarelor (două tweetere de 28 mm, două difuzoare de medii/bass de 39 mm și două „radiatoare“ pasive de 43 mm X 54 mm) se întinde de la 60Hz până la 20kHz, iar raza de acțiune wireless este de până la zece metri.

Bose SoundLink Color II

Bose este o marcă recunoscută, printre altele, pentru producerea de echipament audio de înaltă calitate și fidelitate în miniatură.
Cu dimensiuni compacte (13,3 centimetri înălțime, 12,7 centimetri lățime și 5,7 centimetri grosime) și o greutate de 540 de grame, Bose SoundLink Color II nu face opinie separată și oferă un bass profund și o autonomie de opt ore. Atenție însă, boxa nu poate fi scufundată în apă, ci poate fi doar stropită, rezistând la ploaie și umezeală.

Sony XB10

Boxa Sony XB10 surprinde cu profunzimea joaselor și oferă o autonomie pe baterie de până la 16 ore. Gadget-ul nu suportă prea bine praful și să fie scufundat în apă, însă poate fi stropit și amplasat într-un loc mai umed, având un indice de rezistență la apă „IPX5“. Interesant, pentru mai mulți decibeli și o experiență stereo mai bună, pot fi împerecheate două boxe Sony XB10.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -