Băutura preparată în casă care îți curăță fața de acnee. Rezultate în doar o săptămână

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.03.2024 - 17:41
Băutura preparată în casă care îți curăță fața de acnee. Rezultate în doar o săptămână - Foto: Profimedia / imagine rol ilustrativ

Băutura preparată în casă care îți curăță fața de acnee. Rezultate în doar o săptămână. Iată ce recomandă o femeie care a avut acnee timp de 8 ani de zile.

SHARE

Băutura preparată în casă care îți curăță fața de acnee. Rezultate în doar o săptămână. Iată ce recomandă o femeie care a avut acnee timp de 8 ani de zile. 

Băutura care te scapă de coșuri 

După cum se știe, oricine suferă de acnee mai devreme sau mai târziu. Zona feței este cea mai importantă pentru fiecare dintre noi, mai ales când vine vorba de imperfecțiuni. În momentul în care acneea își face simțită prezența,  este foarte ușor să te pierzi într-o gaură de vierme de posibile leacuri, ajutoare și produse care vindecă totul.

Citește și: 6 lucuri pe care le poți face cu zațul de cafea. Nu o mai arunca de acum înainte

Dar o femeie în vârstă de 31 de ani din Queensland a spus că a soluția și anume consumul de smoothie-uri care au ajutat-o să își elimine acneea cronică.

Dana Tonkin, mamă a trei copii, a spus că a avut întotdeauna o piele bună în adolescență, dar apoi a avut o "criză" masivă la vârsta de 22 de ani, care a continuat în următorii opt ani.

Abia când Dana și-a schimbat dieta și a început să încorporeze smoothie-urile cu banane și afine în alimentația sa a descoperit în sfârșit un ten curat.

A încercat toate tratamentele posibile

"Deși am avut o piele destul de bună în adolescență, am avut o criză majoră când am împlinit 22 de ani și a continuat pentru următorii 8 ani", a povestit Dana, potrivit Daily Mail. 

„Am încercat TOTUL. Creme, spălături de față, exfoliante, peelinguri, uleiuri, Chiro, tratamente faciale cu aburi, laser cu lumină [pentru a o rezolva], dar niciodată nu m-am gândit la ALIMENTE! Eram doar tânără și mă gândeam că dacă mă spăl pe față se va rezolva!”.

Cu toate acestea, în urmă cu aproximativ 12 luni, mama a descoperit un program de slăbire care a ajutat mii de mame să scape de greutatea în plus după o sarcină.

Și astfel, Dana și-a curățat dieta - schimbând obișnuitele 'dulciuri, prăjituri, băuturi răcoritoare, înghețată, ciocolată cu lapte, mâncăruri la microunde și supe la cutie' cu fructe și legume proaspete.

'Înainte, rareori mâncam micul dejun', a spus ea. 'Obișnuiam să cumpăr doar alimente ambalate și mese la microunde și mâncam în oraș de cel puțin două ori pe săptămână'.

De asemenea, a început să bea smoothie-uri, în special varianta de mic dejun cu banane și afine.

Iată ce conține un smoothie sănătos pentru organism

Acest smoothie include două linguri de amestec de vanilie, o cană de lapte de migdale neîndulcit, 1/2 banană congelată, 1/3 cană de afine congelate, o lingură de fulgi de ovăz și cinci cuburi de gheață.

„Am început cu smoothie-urile acestea și am observat destul de mult o diferență în decurs de o săptămână”, a declarat femeia de 31 de ani. 

„Nivelul meu de energie a crescut, de asemenea, incredibil de mult”.

În aceste zile, Dana își pregătește din timp gustările și mesele pentru familie și se asigură că bea între doi și trei litri de apă în fiecare zi. 

Pe lângă schimbările alimentare, mămica a trei copii a adoptat și alte obiceiuri pentru a se asigura că are o piele strălucitoare.

Citește și: 5 metode ca să cureți o tigaie arsă. Cum poți folosi o băutură carbogazoasă pentru asta?

„Acum mă asigur că îmi spăl corespunzător tenul în fiecare dimineață și seară", a spus Dana. 

„PLUS Credeam că am o piele frumoasă! Ceea ce este un lucru cu care încă mă lupt uneori, deoarece pielea mea nu este "perfectă" în ochii mei și când cineva comentează despre pielea mea, chiar mă lupt cu asta. 

DAR știu cât de important este să vorbești pozitiv și să crezi în ceea ce îți dorești'. Ea știe acum că atunci când începe să facă erupții este pentru că dieta ei a devenit prea relaxată.

Pe lângă beneficiile pentru piele, Dana a scăzut de la 83 de kilograme la 57 de kilograme - s-a mai tonificat.     

„Din punct de vedere mental, sunt o persoană complet nouă”, a adăugat ea. „Nu m-am simțit niciodată mai bine în viața mea”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te