Băutura cu doar trei ingrediente care îți curăță colonul și te ajută să scapi de kilogramele în plus

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 25.03.2024 - 15:25
Băutura cu doar trei ingrediente care îți curăță colonul și te ajută să scapi de kilogramele în plus - Foto: Profimedia / imagine rol ilustrativ

Băutura cu doar trei ingrediente care îți curăță colonul și te ajută să scapi de kilogramele în plus. Iată cum poți să scapi de toxinele din corp și să scapi de grăsime cu această băutură sănătoasă.

SHARE

Băutura cu doar trei ingrediente care îți curăță colonul și te ajută să scapi de kilogramele în plus. Iată cum poți să scapi de toxinele din corp și să scapi de grăsime cu această băutură sănătoasă.

Băutură cu trei ingrediente care îți curăță corpul

Când auziți despre o rețetă de detoxifiere, probabil vă gândiți la sucuri crude care sunt grozave, dar nu sunt singura modalitate de a oferi corpului dumneavoastră ceea ce are nevoie pentru a funcționa cât mai bine. Există o mulțime de alte rețete, inclusiv o rețetă de modă veche de spălare cu apă sărată, care a fost folosită pentru detoxifierea organismului de mii de ani. 

Citește și: 5 metode ca să cureți o tigaie arsă. Cum poți folosi o băutură carbogazoasă pentru asta?

Spălarea cu apă sărată este o practică străveche care a fost folosită în medicina chineză și Ayurveda (o practică medicinală indiană) de mii de ani. Ajută la îmbunătățirea sănătății intestinale, la detoxifierea organismului și elimină sistemul digestiv de deșeurile nedorite.

O spălare cu apă sărată este o modalitate simplă și eficientă de a vă curăța sistemul digestiv și de a vă detoxifia corpul. Procesul este simplu: bei un amestec de apă caldă cu sare neiodată (sare de mare sau sare de Himalaya). Unii oameni pot include niște suc de lămâie pentru a-l face mai gustos.

Acest lucru vă stimulează sistemul digestiv și vă face să eliberați toxinele stocate prin mișcările intestinale. Rezultatul? Ameliorarea durerilor de stomac, balonare, reflux acid, dureri de cap, indigestie și multe altele!

Ajută la pierderea în greutate

O spălare cu apă sărată determină, de asemenea, organismul să producă mai multe sucuri digestive. Acest lucru ajută la descompunerea alimentelor și la eliminarea deșeurilor din organism mai eficient.

Spălarea cu apă sărată este o metodă populară de slăbire. Mulți oameni raportează că au pierdut grăsimea de pe abdomen și se simt mai ușori și mai energici după ce au terminat o spălare cu apă sărată.

Citește și: 6 lucuri pe care le poți face cu zațul de cafea. Nu o mai arunca de acum înainte

În plus, spălarea cu apă sărată poate ajuta la detoxifierea organismului și la reducerea balonării. În plus, promovează o digestie mai bună și o absorbție adecvată a nutrienților, ceea ce poate ajuta la reglarea poftei de mâncare și la sațietate.

Metodă:

  1. Dimineața se amestecă 2 lingurițe de sare neiodată cu 1 litru de apă caldă.
  2. Bea întregul amestec în 5 minute.
  3. Întindeți-vă imediat pe partea dreaptă și rămâneți acolo timp de 30 de minute. Întinderea pe partea dreaptă accelerează procesul, deoarece intestinele sunt pe partea dreaptă a corpului. Acest lucru va accelera fluxul de apă sărată în tot sistemul digestiv.
  4. După 30 de minute, vă puteți trezi și vă puteți desfășura ziua ca de obicei.
  5. Repetați acest proces în fiecare dimineață pentru cele mai bune rezultate.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te