Bătăușul Fane Văncică, amabilități cu Marcel Pavel la un local de lux, chiar înainte de a fi arestat

DE Adrian Costin | Actualizat: 28.09.2022 - 14:39
Bătăușul Fane Văncică, relaxat, înainte de a fi săltat Foto: cancan.ro

Interlopul Fane Văncică a fost la un restaurant de lux ămpreună cu soția și copilul, cu o seară înainte de a fi arestat pentru că a lovit violent o femeie și filmarea a ajuns pe TikTok.

SHARE

Cu doar câteva ore înainte să fie luat pe sus de mascați, Fane Văncică era foarte relaxat. A ieșit alături de soție și de copil la Mandaloun, unul dintre cele mai selecte localuri din „cartierul milionarilor”.

A fost un adevărat festin la masa bătăușului.

Citește și: VIDEO Interlopul Fane Văncică, care s-a filmat când snopea o femeie, trezit de mascați cu mandat

La un moment dat, Fane Văncică l-a văzut pe Marcel Pavel, iar între cei doi a avut loc un schimb de amabilități.După ce și-a potolit foamea, interlopul a ieșit din restaurant, pentru a vorbi în liniște la telefon, potrivit imaginilor realizate de Cancan.

A snopit o femeie și a apărut pe TikTok

Autoritățile s-au autosesizat, zilele trecute, ca urmare a imaginilor în care acesta lovește o femeie.

"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat lovește o femeie, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Încă din cursul zilei de ieri, 29 august a.c., polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4".

Citește și: Fiul Valeriei Seciu s-a călugărit pe muntele Athos. Am venit în vacanță și am rămas. Mama e împăcată

Văncică a fost ridicat de pe Aeroport și dus la audieri, dar - surpriză - a fost eliberat după câteva ore.

Întrucât faptele sale au fost comise în urmă cu de 3 luni, iar femeia nu a depus plângere, Văncică e liber

”Am dat un pumn, ce am făcut? Oamenii trebuie să înţeleagă că eu sunt show-man. Cu mine cine intră pe TikTok l-am distrus pe Tik Tok. Dar nu înţelegem ce vorbim?”, a mai spus bărbatul.

Văncică și problemele cu Cămătarii

Fane Vancică, pe numele său real Cami Niță, este un interlop care a devenit cunoscut după o altercație cu fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, în urmă cu zece ani.

În luna mai a acestui an, rivalitatea dintre clanul Vancică și cel al Cămătarilor a fost la un pas să degenereze după ce aproximativ 60 de persoane, majoritatea figuri cunoscute ale lumii interlope, au mers la adresa lui Cami Niță, zis Fane al lui Marina sau Fane Vancică.

Un grup format din aproximativ 60 de bărbați, majoritatea persoane cunoscute în mediile infracționale din București și Ilfov s-ar fi strâns, duminică, în fața casei din Sectorul 4 în care locuiește liderul interlop Fane Vancică, după ce acesta a postat pe site-urile de socializare mai multe mesaje în care îl amenință și îl înjură pe Nuțu Cămătaru.

Citește și: Interlopul Văncică l-ar fi tras de coadă pe Marian Box care l-a pus jos cu un dos de palmă

Potrivit unor martori, grupul ar fi apărut în zona Pieței Reșița, unde locuiește Fane Vancică. Aceștia i-ar fi strigat să iasă din casă și l-ar fi jignit și înjurat. Interlopul nu ar fi deschis, iar persoanele respective ar fi părăsit zona înainte ca Poliția să intervină la fața locului.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te