Angela Similea, datorii de milioane$. Fiul, bancher cu 35.000$/lună. Nepotul: soldat SUA cu 5.000

DE Alin Crișan | Actualizat: 19.08.2022 - 09:39
Angela Similea - Foto: huff.ro

Una din cele mai mari voci ale muzicii românești a avut parte de o viață agitată. Deși a trăit o mare poveste de dragoste cu al patrulea soț, decesul prematur al acestuia a lăsat-o cu mari datorii. Copilul și nepotul câștigă mii de dolari pe lună.

SHARE

Angela Similea se află într-o situație dezolantă, iar copilul nu o ajută

În 2011, artista Angela Similea risca să fie dată afară din casă, după ce soţul ei, Victor Surdu, care între timp a decedat, nu a mai putut plăti creditele luate în urmă cu 4 ani. Interpreta s-a ales cu 15 procese de la bănci şi le-a pierdut aproape pe toate.

În 2007, Victor Surdu, a împrumutat aproape un milion de euro de la bănci, iar dobânzile şi penalităţile au mărit suma de la o lună la alta. După moartea soţului, Angela Similea a aflat că e îngropată în datorii. Ar fi avut de plătit 6 milioane de euro, iar cum casa i-a fost pusă gaj pentru credite, băncile şi firmele de recuperare vor să-i ia locuinţa artistei.

Citește și: România, fruntașă în UE la construcții: Cartierele rezidențiale apar ca ciupercile după ploaie

Datorii au tot urmărit-o

În 2014, Angela a decis să-şi vândă conacul de la Mataraua, Belciugatele, în care a locuit cu Victor Surdu.

Angela Similea a  scos la vânzare vilă cu două etaje şi 16 camere, cu o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp, cu o deschidere la lac de 50 mp. Pe proprietate mai există o piscină, un teren de fotbal, o vie, o seră şi o grădină. În 2014, artista a solicitat 750.000 de euro în schimbul conacului.

Citește și: Nicolae Ciucă: „Explicația lui Kelemen Hunor ne permite să menținem stabilitatea politică”

Angelea Similea a mai scăzut, odată cu trecerea timpului, din preţ cu 100.000 de euro, dar nimeni nu a cumpărat-o. În prezent, artista locuieşte în vila unor amici din zona Plevnei, iar mare parte din timp şi-l petrece în SUA, la fiul ei, Sorin Hilgen, scria cancan. 

A revenit pe scenă 

Pentru că nu a putut stinge datoriile, artista a acceptat să revină pe scenă. Ovidiu Komornyk a convins-o că ar putea caâîtiga bani suficienți petru a achita, în timp datoriile, și a nu-si pierde toate proprietaățile.

Onorariul celor doi artiști, pentru un recital, este de 3000 de euro. Revenirea pe scenră nu a fost de lungă durată în urmă cu 10 ani.

Citește și: Cine e agresorul de pe trotinetă care a lovit-o cu lama în piept pe Margherita de la Clejani

Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, este stabilit în America de mai bine de 20 de ani. Lucrează în domeniul IT, la o companie de prestigiu, și câștigă o sumă fabuloasă. Când a plecat la studii, în Elveţia, celebra solistă a avut un şoc atât de mare, încât a albit brusc.

Sorin Hilgen (46 ani), fiul Angelei Similea (72 ani), este unicul moştenitor pe care cântăreaţa îl are din a doua căsnicie, cea cu Sorin Movileanu, de profesie chitarist. Mai târziu, Sorin a fost înfiat de omul de afaceri Jan Christian, care a fost cel de-al treilea soț al cântăreței. Fiul interpretei trăiește de mai bine de 20 de ani în America, alături de soția lui și de cei doi copii ai lui din primul mariaj, cel cu Bianca Cristinoiu Jones.

Citește și: Românii, cu „papornița” plină de mâncare pe plajă în Grecia, deși e interzis. Ce a pățit un turist

Angela Similea are doi nepoți, pe care i i-a dăruit unicul său fiu, Sorin Hilgen, în vârstă de 46 de ani. Jan Christian este nepotul artistei, iar pe nepoata sa o cheamă Grace.

Tânărul Jan Christian are 19 ani și s-a înrolat în marina americană. Acesta ia un salariu de 58.682 de dolari pe an, adică aproape 5.000 de dolari pe lună. În lei, salariul primit de nepotul Angelei Similea s-ar converti în circa 25.000 de lei.

Citește și: Dramă pentru traficanții de droguri bulgari: Un velier cu 400 kg de cocaină, capturat în Atlantic

De altfel, și tatăl lui Jan Christian câștigă foarte bine, el fiind lăudat inclusiv de mama sa, Angela Similea. Sorin Hilgen lucrează în IT, un domeniu care se știe că este bine plătit, mai ales în America.

Astfel, salariul pe care îl ia fiul Angelei Similea era de 35.000 de dolari ca absolvent, iar după ani de experiență cu siguranță leafa lunară a acestuia a crescut considerabil.

De altfel, inclusiv mama sa numea „imens” salariul pe care îl primește fiul ei, Angela Similea fiind foarte mândră de unicul său moștenitor direct.

Citește și: VIDEO Ucraina se pregătește de un dezastru nuclear la Zaporojie. Erdogan: „Nu vrem un nou Cernobîl”

„Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei.

Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult”, mai spunea artista, potrivit fanatik.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.