Andreea Esca, după ce Dan Bittman a acuzat-o că nu a avut COVID: Pandemia l-a dat peste cap

DE Alex Darvari | Actualizat: 05.02.2021 - 15:59
Bittman și Esca / elle.ro

Contestată de mulți după ce a anunțat că s-a îmbolnăvit de COVID, ba chiar și de prietenul Bittman, care afirma că și-ar fi înscenat boala, Andreea Esca a decis, în sfârșit, să rupă tăcerea.

SHARE

Solistul trupei ”Holograf”, Dan Bittman, a șocat încă de la începuturile pandemiei de coronavirus. Bittman a făcut declarații năucitoare referitoare la pandemia de Covid-19, punând la îndoială informațiile lansate de autorități. Solistul a făcut apoi o serie de acuzații grave și la adresa Andreei Esca, vedetă PRO TV, despre care a spus că ar fi mințit și că și-ar fi înscenat boala. În iulie 2020, Esca a povestit despre lupta ei și a familiei sale cu temutul virus SARS-COV-2.

Citește și: Bittman, generos: sub 10.000 € pentru trei cântece la TVR. De la un primar PSD a luat mai mult

Andreea Esca: "Această pandemie ne-a dat peste cap pe toți"
În premieră, știrista Pro TV a fost pusă să comenteze reacția acidă a celor care nu au crezut atunci când ea a declarat că s-a îmbolnăvit de Covid, alături de soțul ei, Alexandre Eram, și fiul ei, Aris Eram. Mihai Petre a spus că a rămas surprins să vadă cât "hate" (n.r. ură) și cât de multe reacții negative a primit Esca pe rețelele sociale, după anunțul bolii. “Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea.

Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm. În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. pe cei cu hate-ul). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook", spune Andreea Esca, potrivit click.ro.

Citește și: VIDEO Garcea și Bittman, care nu cred în COVID, plătiți cu 140 de mii euro să facă revelionul la TVR

"Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia“, a mai declarat Esca, în noua emisiune a lui Mihai Petre, de pe canalul său de Youtube.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.