VIDEO Garcea și Bittman, care nu cred în COVID, plătiți cu 140 de mii euro să facă revelionul la TVR

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.01.2021 - 22:12
Revelion la TVR

Televiziunea Publică a decis să organizeze în noaptea dintre ani „Revelion la mine Acas'”, prezentat de grupul Vacanța Mare. Printre invitați: Dan Bittman.

SHARE

Bittman și Mugur Mihaescu sunt printre cei mai înrăiți negaționiști ai COVID. Cu toate acestea, TVR a decis să plătească din bani publici un Revelion filmat chiar în cârciuma lui Mugur Mihăescu de la Vacanța Mare.

Senatorul Iulian Bulai a spus care a fost nota de plată:

„Ieri seară la TVR1 a fost un show de prost gust. Am apreciat mai mult prezența lui Fuego la TVR2 - apropo, cu o producție mult mai ieftină decât producția stand up-ului plătit enorm la TVR1. Teatrul ieftin de Revelion a costat statul român 140.000 euro. Enorm”.

Cele mai aprige declarații anti-COVID ale lui Bittman

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Dan Bittman pe Facebook.

„E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor.

„Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test Mondial”.

Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia. Dacă e așa un virus letal, dacă e pandemie… Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație...

Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor... Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante”, a spus Bittman de-a lungul vremii.

Citește și: Holograf, zeci de cântări de bani publici

Citește și: Bittman, jumătate de million de euro în conturi

Cele mai aprige declarații anti-COVID ale lui Mugur Mihăescu

„Vaccinul ăsta, al cui o fi, al celor de la Pfizer sau al celor de la AstraZeneca, e realizat pe baza unei tulpini a nenorocitului ăstuia de virus. Or, ca orice ființă vie, și acest virus va încerca să supraviețuiască printre oameni, deci va căuta să se transforme.

Am încercat să promovez cât am putut și cui m-a ascultat modelul suedez. Încă din martie am făcut asta, dar nu am reușit prea multe.

În primul rând, dacă puneți cifrele anului trecut de mortalitate versus cifrele anului ăsta, mortalitatea este mai mică anul acesta la nivel global. Faptul că ni se prezintă doar niște cifre pe ecran… vorbesc de mortalitate în general…faptul că au îmbrățișat toți ideea pandemiei și s-au speriat liderii mondiali(…). Îmi pare foarte rău, nu aveau cum să dea înapoi și acum avem numai cifre pe ecrane, numai morți.(…)

Oamenii ăștia au inoculat cu frică să păstreze puterea și să își justifice prostia făcută.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te