Al doilea soț al Angelei Similea despre idila acesteia cu Florin Piersic. „Actorul era căsătorit”

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.06.2023 - 18:59
Angela Similea - Foto: libertatea.ro

Al doilea soț al Angelei Similea confirmă idila pe care aceasta a avut -o cu Florin Piersic și lansează acuzații dure la adresa artiseti.

SHARE

Al doilea soț al artistei a fost Sorin Movileanu, împreună cu care Angela Similea a avut un copil. Copilul a plecat, ulterior, în SUA.

Prima dată, Angela Similea a fost căsătorită cu Andi Constantin, însă a divorțat după ce l-a cunoscut pe chitaristul Sorin Movileanu, care avea să îi devină soț. În timpul acestui mariaj, Angela Similea a devenit mamă pentru prima oară.

A cunoscut-o prin intermediul lui Horia Moculescu

Citește și: Cu un soț alcoolic și violent, Angela Similea l-a iubit pe Florin Piersic în afara căsătoriei

„ Am cunoscut-o într-un turneu în care eram cu bandul lui Horia Moculescu, în octombrie 1971. Primul spectacol l-am avut la Câmpina, unde ea nu a venit, pentru că avea un microrecital la televiziune. Dar a venit la Braşov. După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, a spus Sorin Movileanu, conform stirilekanad.ro

Fostul soț a început acuzațiile susținând că Angela a fost influențată negativ de mama ei.

„Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații”, a mai spus Sorin Movileanu.

Movileanu pretinde că Angela a avut aventuri cu bărbați căsătoriți. Unul dintre ei ar fi fost Florin Piersic.

„Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu! Toţi cei cu care s-a culcat erau căsătoriţi. S-a culcat şi cu Forin Piersic, şi cu naşul nostru, Titus Munteanu, şi cu Marcel Dragomir!”, a mai dezvăluit Sorin Movileanu.

A mai fost căsătorită încă de două ori

Pentru că iubirea dintre cei doi soți se consumase, Angela Similea a ajuns pentru a treia oară la altar cu Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda. Cei doi au fost căsătoriți timp de 17 ani, însă despărțirea a fost una cu scântei. 

Citește și: FOTO Angela Similea a albit când fiul ei a părăsit România. Nepotul său luptă în armata SUA

Ulterior, Angela Similea s-a căsătorit cu omul de afaceri Victor Surdu. Despre această relație, Angela a spus că a fost iubirea vieții ei.

Angela Similea nu a confirmat niciodată idila cu Piersic

În schimb, actorul a spus că cei doi au fost „într-un amor nebun”.  „Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot.

A fost o „lipitură' în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a declarat, acum mai mulți ani, Florin Piersic.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te