Cu un soț alcoolic și violent, Angela Similea l-a iubit pe Florin Piersic în afara căsătoriei

DE Alex Darvari | Actualizat: 28.07.2022 - 20:46
Angela Similea - FOTO: playtech

Angela Similea fost căsătorită de patru ori, însă marea ei dragoste a fost una secretă. A format un cuplu cu nimeni altul decât marele actor Florin Piersic. La acea vreme, amândoi au negat că ar putea fi ceva între ei, spunând că sunt doar parteneri de scenă.

SHARE

După ani și ani, Florin Piersic și Angela Similea au recunoscut că au format un cuplu și că s-au iubit nebunește, fără să știe nimeni. Cei doi erau parteneri de scenă și petreceau majoritatea timpului împreună.

Citește și: Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

Prima dată, Angela Similea a fost căsătorită cu Andi Constantin, însă a divorțat după ce l-a cunoscut pe chitaristul Sorin Movileanu, care avea să îi devină soț. În timpul acestui mariaj, Angela Similea a devenit mamă pentru prima oară.

Pentru că iubirea dintre cei doi soți se consumase, Angela Similea a ajuns pentru a treia oară la altar cu Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda. Cei doi au fost căsătoriți timp de 17 ani, însă despărțirea a fost una cu scântei, scrie spynews.

S-a recăsătorit apoi cu Jan Hilgen, un om de afaceri olandez cunoscut prin intermediul unor prieteni. Hilgen l-a înfiat pe Sorin şi părea că lucrurile merg ca unse în ceea ce avea să fie cea mai lungă căsnicie a artistei, vreme de 17 ani. După divorţul din 1991 Angela Similea avea să mărturisească faptul că ultimii ani petrecuţi alături de olandez au fost de coşmar. Bărbatul căzuse în patima băuturii şi se folosea de numele ei ca să-şi facă intrări prin instituţiile unde avea treabă. Acasă, în schimb, o umilea fără milă.

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori


Deși a fost curtată de o mulțime de bărbați, Angela Similea a fost îndrăgostită lulea de Florin Piersic. Pe atunci, Florin Piersic era căsătorit cu actriţa Anna Szeleş și se afla la cel de-al doilea mariaj.

Citește și: VIDEO Abandonat de prieteni în munți, un tânăr și-a scris CNP-ul pe picior. Să se știe cine a murit

După mai mulți ani, celebra artistă s-a căsătorit cu omul politic Victor Surdu și mai târziu s-a mutat în America, acolo unde era stabilit fiul ei.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură' în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a declarat, acum mai mulți ani, Florin Piersic.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te