Copiii lui Bănică și ai Andreeei Marin, anunțați de Margareta Nistor în noul „Liceenii”. Reacția lor

DE Alex Darvari | Actualizat: 26.10.2022 - 15:20
Andreea Marin și Bănciă - FOTO: impact.ro

Pelicula Liceenii, lansată în anul 1986, va avea o continuare. Nici nu se cunosc toate detaliile dar au și început scandalurile.

SHARE

În urmă cu câteva zile, Irina Margareta Nistor dezvăluia într-un interviu pentru un post de radio că pelicula "Liceenii" va fi relansată, după 40 de ani, iar doi dintre protagoniștii filmului sunt chiar Radu și Violeta Bănică, copiii lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Belodedici a fugit în Iugoslavia cu fosta iubită a lui Balint. La divorț, soția a luat casa și banii

Irina Margareta Nistor a declarat că fiica și fiul lui Ștefan Bănică Jr. vor juca în continuarea filmului "Liceenii", care urmează să fie apară în curând:

"Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos.

Citește și: Teodora Mareș și-a urât partenerul din „Declarație de dragoste”. A refuzat să îl întâlnească 32 ani

Ștefan Bănică Jr. a negat, însă, informațiile: "M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei “Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi...

Era bine dacă mă suna și dânsa. O să răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria “Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe.", a scris Ștefan Bănică Jr., pe contul personal de Instagram.

Andreea Marin spune și ea că nu se pune problema pentru că Violeta e prea mică.

Ce au făcut în ultimii 36 de ani

Film-icon, 'Liceenii' a fost o rampă de lansare pentru mulţi dintre actorii din distribuţie. Ştefan Bănică jr, Oana Sîrbu, Mihai Constantin şi Tudor Petruţ, care ne-au încântat în rolurile lui Mihai, al Danei, al lui Ionică şi al lui Şerban, au evoluat extraordinar după această producţie. Cariera lui Ştefan Bănică jr s-a desfăşurat cu mare succes atât în televiziune sau film, cât şi pe scenele teatrelor sau cele muzicale, cu concertele rock'n'roll. Oana Sîrbu şi-a găsit locul pe scena dedicată jazzului, într-un band acustic. Mihai Constantin este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai Teatrului Naţional Bucureşti. Cesonia Postelnicu este actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti . Tudor Petruţ este profesor de matematică   în America, unde   şi-a împlinit visul de a deveni scenarist şi gazdă a unei emisiuni", menţionează tvr.ro

Despre film

Liceenii este un film de dragoste românesc din 1986, regizat de Nicolae Corjos. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ștefan Bănică-junior, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez ()Isoscel și Ion Caramitru (Socrate). Filmul prezintă povestea de dragoste dintre doi elevi de clasa a X-a: Mihai Marinescu (Ștefan Bănică Jr.) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu). 

Filmul Liceenii a avut parte de un mare succes la public, fiind vizionat de 5.521.128 de spectatori la cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31.12.2006 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei. A fost relansat la 5 aprilie 2002, fiind vizionat de încă 1.059 spectatori.[4] Filmul se află astfel pe locul 25 în topul celor mai vizionate film românești din toate timpurile după cum atestă un comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te