Actor îndrăgit din ”Las Fierbinți” a vrut să fie medic. ”M-au găsit cu un cuţit în mână prin curte”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.06.2023 - 15:54
Dorel și Giani, personaje din las Fierbinți Foto: Facebook/Las Fierbinți

Mihai Rait, unul dintre actorii principali din ”Las Fierbinți” a povestit despre viața sa personală. La un moment dat a vrut să se facă medic dar filmul i s- apotrivit mai bine. În copilărie a trecut printr-o experiență traumatizantă.

SHARE

Mihai Rait, unul dintre actorii din serialul ”Las Fierbinți”, finul lui Mihai Bobonete, a povestit despre viața sa personală dar și despre viața de actor. 

El a spus că de-a lungul timpului a încercat o serie de alte meserii, total diferite de actorie, însă nu a ajuns să le profeseze. 

Dorel din ”Las Fierbinți” a vrut să fie medic. Este finul lui Mihai Bobonete 

Puțini știu că în trecut, Mihai Rait și-a încercat norocul în domeniul medicinei. Actorul s-a înscris la o școală postliceală și, după ce a terminat cei trei ani ai instituției de învățământ, s-a înscris la mai multe facultăți, fără legătură cu actoria.

A dat admiterea la Facultatea de Management Turistic și Comercial, din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir Constanța, iar în momentul în care a ajuns acolo, a simțit că nu este locul lui.

 Mihai Rait a povestit pentru Adevărul despre copilăria sa și despre ce traume a suferit atunci. 

Citește și: Firicel din Las Fierbinți, condamnat pentru că a condus drogat și cu permisul suspendat

 "Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate miu şi am căzut, am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase.

Alergam prin casă şi prin curte noaptea. În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică miu, şi într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: „Mamaie, adu  bre găina să o tai. Îţi dai seama cum a fost!", a spus actorul. 

Citește și: VIDEO „Las Fierbinți”, serial cu 3.000.000 telespectatori, atac la „România educată”. Aici e sărăcie

El a povestit cum a intrat în pielea personajului Dorel. 

”Dorel nu e un personaj uşor. A fost o provocare, dar acum suntem cei mai buni prieteni, îl mai scot pe Dorel şi pe acasă.

După 11 sezoane mi se pare foarte uşor, dar la început mi-a fost greu pentru că nici nu vorbeam, nu spuneam mare lucru în afară de „aha“, „mmm“, „da“ şi „nu“, Dorel era puţin autist, catatonic, până l-a lovit maşina.

Citește și: Actor în Las Fierbinți: A încărcat camioane, a avut 5 accidente de mașină. Boala ce l-a ținut captiv

Mi-a zis mie cineva în perioada aia de „Rainman“, dar eu cred că nici măcar nu poţi să faci comparaţie între ce a făcut Dustin Hoffman şi ăsta. Toţi îmi ziceau să încerc să fac un Raynmond. „Bă, sunteţi nebuni!“, le ziceam. Dar uite că din aproape în aproape am reuşit să-l fac.

Citește și: VIDEO Giani din Las Fierbinți a copilărit cu Mircea Nebunu. Cum a încercat să vândă o bară de mașină

Actorul nu vorbește prea des despre familia lui . În cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete, „Da, bravo”, actorul a împărtășit însă mai multe lucruri din viața lui. 

 Mihai Rait are 43 de ani, este căsătorit cu Ana Maria din anul 2017 și au împreună au un băiețel, Alexandru.

 „Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie!”, a spus actorul.

Citește și: Celentano își ia o mașină nouă cu banii pe un sezon din „Las Fierbinți”. Cât câștigă Giani și Bobiță

 Mihai Rait  joacă în "Las Fierbinți", dar și în noua producție marca PRO TV, în serialul Groapa. Povestea este una captivantă, din lumea dură a mafiei, cu familii influente. În noul serial cu actori remarcabili, numit "Groapa", acțiunea are loc pe malul Dunării, la Giurgiu. Filmările au început de curând, iar serialul "Groapa" are la baza un format turcesc de succes - "Ciukur".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te